MI A KÜLÖNBSÉG A MAGYAR, ÉS MÁS EU-S ORSZÁGOK DEVIZAHITELEI KÖZÖTT?

MI A KÜLÖNBSÉG A MAGYAR, ÉS MÁS EU-S ORSZÁGOK DEVIZAHITELEI KÖZÖTT?

MI A KÜLÖNBSÉG A MAGYAR, ÉS MÁS EU-S ORSZÁGOK DEVIZAHITELEI KÖZÖTT?

[good_old_share]


Horváth Rudolf – Jelentős különbségek vannak a Magyarországi és a többi Európai országban forgalmazott devizahitelek között.

 

Például máshol nem voltak közvetlen végrehajtásra alkalmas közjegyzői közokiratok, csak szerződések. Továbbá kizárólag államilag fizetett bíróságok rendelhettek el végrehajtásokat és nem magánvállalkozó bevétel orientált a bankok megrendeléseiből élő azokkal üzleti kapcsolatban lévő közjegyzők. stb.Más Európai országokban szinte nem is voltak karhatalmi kilakoltatások a kölcsönügyletekben, még nálunk ezek már mindennaposak. Bizonyára máshol is volt ingatlanvesztéssel járó jogügylet, de közel nem ilyen mértékben és ilyen brutalitással mint nálunk. Senki nem tud beszámolni a környező országokban a lakhatás minden további biztosítása nélkül közvetlenül utcára kirakott családokról. ( *a hazai politika elit viszont mást állít)

Erre is érdemes lenne odafigyelni:

 

Iratellenesek a jelzálog szerződések a devizakölcsönzésben!

Amennyiben a szerződések és az okiratok szerint a kölcsön jogügyletek deviza alapú, devizában nyilvántartott, deviza elszámolásúak, akkor a jelzálog szerződések miért rögzítenek mást? Miért került másképpen a kölcsön meghatározása a jelzálog szerződésekbe? Mert ott bizony devizában mint fizetőeszközben nyújtott kölcsönök vannak nyelvtanilag leirva, nem elszámolású, meg nyilvántartott, stb. Horváth Rudolf.

Egy korábbi kilakoltatás hazánkban…A miniszterelnök másként látja:A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM