MI A KÜLÖNBSÉG A MAGYAR, ÉS MÁS EU-S ORSZÁGOK DEVIZAHITELEI KÖZÖTT?

loading...

MI A KÜLÖNBSÉG A MAGYAR, ÉS MÁS EU-S ORSZÁGOK DEVIZAHITELEI KÖZÖTT?

Email


Horváth Rudolf – Jelentős különbségek vannak a Magyarországi és a többi Európai országban forgalmazott devizahitelek között.

 

Például máshol nem voltak közvetlen végrehajtásra alkalmas közjegyzői közokiratok, csak szerződések. Továbbá kizárólag államilag fizetett bíróságok rendelhettek el végrehajtásokat és nem magánvállalkozó bevétel orientált a bankok megrendeléseiből élő azokkal üzleti kapcsolatban lévő közjegyzők. stb.Más Európai országokban szinte nem is voltak karhatalmi kilakoltatások a kölcsönügyletekben, még nálunk ezek már mindennaposak. Bizonyára máshol is volt ingatlanvesztéssel járó jogügylet, de közel nem ilyen mértékben és ilyen brutalitással mint nálunk. Senki nem tud beszámolni a környező országokban a lakhatás minden további biztosítása nélkül közvetlenül utcára kirakott családokról. ( *a hazai politika elit viszont mást állít)

Erre is érdemes lenne odafigyelni:

 

Iratellenesek a jelzálog szerződések a devizakölcsönzésben!

loading...

Amennyiben a szerződések és az okiratok szerint a kölcsön jogügyletek deviza alapú, devizában nyilvántartott, deviza elszámolásúak, akkor a jelzálog szerződések miért rögzítenek mást? Miért került másképpen a kölcsön meghatározása a jelzálog szerződésekbe? Mert ott bizony devizában mint fizetőeszközben nyújtott kölcsönök vannak nyelvtanilag leirva, nem elszámolású, meg nyilvántartott, stb. Horváth Rudolf.

Egy korábbi kilakoltatás hazánkban…A miniszterelnök másként látja:A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás