A BANKOK RETTEGHETNEK? AZ ÚJ MOZGALOM NEM FOGJA KÍMÉLNI A BANKOKAT SEM!

A BANKOK RETTEGHETNEK? AZ ÚJ MOZGALOM NEM FOGJA KÍMÉLNI A BANKOKAT SEM!

A BANKOK RETTEGHETNEK? AZ ÚJ MOZGALOM NEM FOGJA KÍMÉLNI A BANKOKAT SEM!

[good_old_share]


A "deviza"-hitelek ügyét radikálisan és a parlamenti pártoktól eltérően valóban megalkuvást nem ismerően képviselnék. FIGYELEM! Szavazás az oldal alján!

 

Legalábbis ezt ígérik. Mi pedig itt leszünk, és figyelünk!

loading...Azt már tisztán láthatjuk, hogy a jelenlegi kormánypártokban (fidesz-kdnp) nincs meg az akarat, hogy a bankok érdekeivel szemben markánsan képviselje a károsultak érdekeit, az ellenzék pedig impotens módon törvényjavaslatok benyújtásán és megbeszéléseken kívül másra nem hajlandó.

Ez pedig kevés az ügy tisztességes és végleges rendezéséhez.

 

Hamarosan zászlót bonthat a Mi Hazánk Mozgalom, és ha lesz "kellő akarat és támogatás", akkor bejelentik programpontjaikat és politikai pártként folytatják – mondta Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a mozgalom alapítója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Nagy kérdés, hogy a "devizaügy" megoldásában érdekelt károsultak mennyire fogják segíteni a mozgalom munkáját?

 

A korábbi Jobbik-alelnök – akit június elején kizártak a pártból – azt mondta, gyorsabban alakulnak az események, mint amire számítottak, és akár egy éven belül vagy még hamarabb erősebbé válhatnak, mint a Jobbik.

A mozgalom elmondása szerint a társadalmat érintő problémákra akar rávilágítani, példáula bankok ügyére, a devizahitelesek problémáira, Trianonra, az Európai Unióra, a be- és kivándorlásra.

loading...

Toroczkai László szólt arról is, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban olyan információk kerültek a birtokukba, amelyek szerint a

nemzetünkkel szembeni árulás is felmerülhet a Jobbikot irányító személyek kapcsán

Radnai Lászlóról, a Jobbik kommunikációs igazgatójáról kezdetben semmit sem tudtak, csak azt vették észre, hogy ott ül az elnökségi üléseken. Aztán a sajtóból tudták meg, hogy a "letelepedésikötvény-biznisz" egyik legnagyobb haszonélvezőjének, egy külföldi üzletembernek az egyik legfontosabb üzleti partnere, valamint információik szerint az 1990-es években vezető tisztségviselő volt a kommunista titkosszolgálat egyik közismert fedőszervezetében – hozott példát Toroczkai László.

Közölte: megpróbálják kikérni az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárától azokat az iratokat, amelyek bizonyíthatják ezeket a híreket. Forrás: MTI.FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A "DEVIZÁS" TÉMÁT.
FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A “DEVIZÁS” TÉMÁT.

FELHÍVÁS-FORGATÁSI STÁB DOLGOZZA FEL A "DEVIZÁS" TÉMÁT. [good_old_share] Stregova Erzsébet‎ – Adóskamara Országos Főcsoport   FELHÍVÁS! 21-én csütörtökön forgatási napot...

SZAKAD A JOBBIK - NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN!
SZAKAD A JOBBIK – NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN!

SZAKAD A JOBBIK - NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN! [good_old_share] Az alábbi bejegyzés jelent meg Császárné Kollár Tímea Jobbikos képviselő Facebook...

Close