A devizahiteles perekben nagyon egyszerűen lehet nyerni

Dr. Szabó V. László ügyvéd, A devizahiteles perekben nagyon egyszerűen lehet nyerni

Csak annyi kell hozzá, hogy az kerüljön a tárgyalási jegyzőkönyvbe ami az adósnak jó. Abből már csak iratellenesen lehet a banknak ítélni ami másodfokon megforditható.

De az, hogy mi kerül a jegyzőkönyvbe a felkészültségen, bátorságon, túlélési képességen, ravaszsagon, tapasztalaton, lelki állóképességet múlik
Na és azon, hogy felismerjük és kikerüljük a csapdákat.

Az ilyen perekben elengedhetetlen a csibészség, a vagányság, a kíméletlenség.
Tudni kell megfojtani (jogilag) az ellenséget mert ha te nem ölöd meg akkor ő öl meg téged.

A fentiek nélkül ne szállj harcba mert te leszel az áldozat.
Sosem lehetsz gyenge mert felfalnak.

MÁS:

A mai napon sikerült olyan mértékű perbeli egyezséget kötni a Dabasi Járásbíróságon a CIB Bankkal és az MKK Zrt-vel hogy a bank azonnal üzleti titoknak minősítette.

Tehát az adós nem hozhatja nyilvánosságra (és én sem) mert a bank nem akarja, hogy más perekben is erre hivatkozzanak az adósok.
A bíró egyébként simán felfüggesztette volna az eljárást az EUB miatt.

Adósok elégedettek, a nyomasztó rémálom véget ért.
Előnyös egyezséget mindig csak perben lehet elérni. Dr. Szabó V. László ügyvéd

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM