Magyar Péter hanganyag! Megbeszéljük. (Ne féljetek)

Magyar Péter hanganyag! Megbeszéljük. Tisza Párt

A hanganyag meghallgatásához kattints alább a lejátszóra!

Ilyen, és ehhez hasonló posztokkal van tele a Talpra, Magyarok! – Tisztelet és Szabadság Párt Közössége Facebook oldala:

15 év külföldi távollét után visszaköltöztünk ( hoztam a férjemet is) Magyarorszàgra. Amíg csak látogatóba jársz haza, belengi valami szentimentális, jótékony fátyol a nyomort, a napi küzdelmet és apátiát. Csak azt érzed, hogy valami nem jó itt, nem jó irányba halad. Itt él a családom, gyermekem, unokáim… Nem ilyen jövőt szeretnék Nekik, nem a kilátástalanság érzését akarom látni a szemükben! Valami elkezdődött, változás kell!

Neked mi a véleményed???

A hanganyag meghallgatásához kattints alább a lejátszóra: Az oldal alján pedig videót is találsz!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM