JÓ HÍR! TÖRÖLTÉK A VÉGREHAJTÁST!

JÓ HÍR! TÖRÖLTÉK A VÉGREHAJTÁST!

JÓ HÍR! TÖRÖLTÉK A VÉGREHAJTÁST!

[good_old_share]


Kedves Nemzeti Civil Kontroll!

 

Pár hete írtam, és meg is jelentették a történetünket.

loading...

Csak szerettem volna tudatni, hogy törölték a végrehajtásunkat.
Írtam egy kérelmet a közjegyzőnek, hogy törölje, ezt ő elutasította, mivel a vh. törvény szerint járt el. Ebben igaza is volt. Ezzel egy időben ugyan azt az anyagot elküldtem a végrehajtó irodának.

Ők nyilatkozattételre hívták fel a faktoringot. Bár szép nagy betűkkel leírták azt is, hogy ettől még a vh nem áll le… Hétfőn átvettem egy levelet a Faktoringtól ami az év vicce volt.

Azt írták, hogy bár a vh megindítása jogszerű volt ( nagyon nem, mert nem volt késedelmes), maga a végrehajtható okirat, amit a közjegyző állított ki, az volt jogszerűtlen.

A végére pedig beraktak egy sablon szöveget, hogy az adminisztrációs hibáért elnézést kérnek, és intézkednek a vh leállításáról, illetve az eddigi befizetéseinket természetesen elszámolják a tőkébe (milyen nagylelkűek…)

loading...

Nos jelenleg így állunk. A holnapi nap folyamán az ügyvédünket, aki ezt az egészet elindította bepanaszolom az ügyvédi kamaránál. Ezen felül bejelentést teszek mind az MNB-nél mind a PSZÁF-nál.
Illetve a levelüket elküldöm a közjegyzőnek is, hogy tudja, mindent rá kent a Faktor.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nekünk szerencsénk volt. Én még nagyjából eligazodok a jogtárban. De vajon hány kispolgárral, közemberrel tehették ezt meg? 🙁  És mennyivel fogják még ezt megtenni…

Köszönöm, hogy foglalkoztak az ügyünkkel. Tisztelettel: B ZS.

NCK: Gratulálunk az eredményhez és a kitartásához!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÁRVEREZÉS MEGÁLLÍTVA + FELHÍVÁS!
ÁRVEREZÉS MEGÁLLÍTVA + FELHÍVÁS!

ÁRVEREZÉS MEGÁLLÍTVA + FELHÍVÁS! [good_old_share] Végrehajtás „árverezés” megállítva !!! Bírósági végzés az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. ellen. A végzés az...

DEVIZAKÁROSULTAK! MIT ÜZEN AZ UTCA EMBERE?
DEVIZAKÁROSULTAK! MIT ÜZEN AZ UTCA EMBERE?

DEVIZAKÁROSULTAK! MIT ÜZEN AZ UTCA EMBERE? [good_old_share] Az alábbi felvételt az X-Televízió készítette. Köszönjük!   Mi most komment nélkül közreadjuk....

Close