ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

[good_old_share]


A globális pénzrendszer, és vele együtt a bankárok is reszkethetnek! Hogy miért? Itt a magyarázat! Ha alábbi írás lényegét megérted, akkor tudni fogsz mindent!
„..Bankokra hamarosan nem lesz szükség, bankárokra még kevésbé!..”

Vezér-Szörényi László – Miért nem lehet többé lenyomni a Bitcoint és társait?

2009-et írunk. A Bitcoin épp, hogy elindult. A német titkosszolgálat Hamburgban azonosította az egyik csomópontot (node-ot). Kimentek a lakásra, a tulajt letartóztatták, a gépet (szervert) elkobozták, és megpróbálták feltörni a programkódot.

Elhűlve tapasztalták, hogy hiába foglalták le a “szervert”, a rendszer tovább működött, sőt több új kliens jött létre, mint amennyi az akciójuk előtt volt.

Nem értették. Nem is érthették, mert ilyesmi addig nem volt a világon. A Bitcoin terjedési sebessége gyorsabb volt, mint ahány embert le tudtak volna tartóztatni. Aztán feladták. Csak szívták a fogukat.Velük szívott a teljes pénzügyi, politikai hatalom, CIA-val, NSA-vel, IRS-sel és a világszerte megvásárolt kormányokkal együtt.

 

Amit nem tudtak, hogy a Bitcoin mögött szuper intelligens elit áll, tudósokból, szakemberekből, az emberiség „krémjéből”.

loading...

A Satoshi (tudjuk, hogy álnév) óriásit alkotott. Ügyesen építette fel a csapatát. Összeszedte a legkiválóbb szakembereket, és segítségükkel létre hozta a világ legmodernebb rendszerét. Tagjai nem ismerték egymást, csak az “összekötőiken” keresztül kommunikáltak. Sokan nem is tudták, hogy a szuper deviza egyik modulját építik.

A Bitcoint ma már nem lehet feltartóztatni. A szellem kiszabadult a palackból, és most már teljesen mindegy, hogy ki húzta ki a dugót. Kriptodevizák tucatjai állnak már rendelkezésre, ma már hiába tiltanák be. A robogó vonatot már nem lehet feltartani.

Bebizonyosodott, hogy le lehet győzni a bankárokat. Évszázadokon keresztül uralták a világ pénzrendszerét, és most kénytelenek voltak kapitulálni. Egy okos emberekből álló elszánt kis csapat megmutatta, hogy a kapzsi mentalitásnak örökre vége a Földünkön! Mindezt MAGYAROK részvételével!

TUDJ MEG TÖBBET A BITCOINTRÓL IDE KATTINTVA!

A Bitcoin kifejlesztése sokkal többet ér, mint bármiféle Nobel-díj! Alapjaiban rázza meg a Föld jelenlegi társadalmi berendezkedését, amely eddig a pénz hatalmi szerepére és az eladósításra alapult. Most gyökeresen megváltozott a helyzet. Már nem csak a bankoké a pénz kibocsátásának a monopóliuma, hanem bárkié! A kriptodevizák megjelenése jobban át fogja alakítani társadalmunkat, mint bármi az elmúlt évszázadokban!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Bankokra hamarosan nem lesz szükség, bankárokra még kevésbé! Vezér- Szörényi László, a német kormány bankjának volt tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...