ÍGÉRET-AZONNALI KÁRRENDEZÉS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

ÍGÉRET-AZONNALI KÁRRENDEZÉS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

ÍGÉRET-AZONNALI KÁRRENDEZÉS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

[good_old_share]


Hogy az alább olvasható ígéret betartására mennyi az esély, azt nem tudhatjuk pontosan, mert a cikk utáni szavazásból kiderül, hogy nagyrészt a „deviza”-károsultak körében a Jobbik a „befutó”.

 

Figyelemre érdemes, hogy a tisztán devizások képviseletére létrejött Kásler Árpád által vezetett párt pedig el sem indul a választáson! A szavazólapon ők már nem is szerepelnek.

loading...Az LMP azonnali kárrendezést ígér a devizahitelek és a brókerbotrányok károsultjainak – írja híradó.

Az LMP kormányzati pozícióba kerülése esetén már az első napon megkezdené a devizahitelesek és a brókerbotrányok áldozatainak kárrendezését – jelentette be az ellenzéki párt társelnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta, pártja nem hagyja, hogy a bankok, a kormány, vagy bárki más játsszon az emberek pénzével. A Fidesz mindkét ügy érintettjeit átverte, ráadásul a devizahitelek esetében nem csak, hogy nem fontolták meg például az LMP megoldási javaslatait, hanem hagyták, hogy családok tízezrei kerülnek utcára – fejtette ki, majd trükközésnek nevezte a jelenlegi kilakoltatási moratóriumot, mivel szerinte a választás után folytatódnak majd a kilakoltatások.

Kiemelte, amennyiben a választások után elég hatalmuk lesz hozzá, azonnal felállítanak egy a brókerbotrányokat vizsgáló parlamenti bizottságot, amely a kárrendezés kidolgozása után biztosítaná a politikai és jogi felelősségvállalást is, továbbá olyan garanciákat dolgozna ki, amelyek megakadályoznák hasonló esetek ismételt előfordulását.Szél Bernadett szerint mindkét kérdésben felmerül a pénzügyi felügyeletet ellátó jegybank felelőssége, ezért miniszterelnökké választása esetén azonnal menesztené Matolcsy Györgyöt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) éléről. Heltai László, az LMP gazdaságpolitikai szakszóvivője ugyanitt elmondta, mindkét kárrendezést az MNB alapítványaiban felhalmozott vagyonból hajtanák végre.

Hangsúlyozta, a jegybank abból a pénzből “urizál”, amelyet a forintgyengülésen keresett, ahelyett, hogy ezt az összeget a devizahiteleseknek adta volna.

loading...

A párt szakszóvivője megerősítette, a devizahitelesek érdekében bevezetnék az “elsétálás” jogát, vagyis hogy az ingatlan elvesztése után szűnjenek meg a tartozások, a bajba jutottaknak pedig kedvezményes bérlakásprogramot indítanának.

Szél Bernadett kérdésekre válaszolva kijelentette, Janiczak Dávidnak, a Jobbik alelnökének, Ózd polgármesterének távoznia kellene a politikából korábbi, nőket fenyegető kijelentései miatt és reméli, hogy a Jobbik elnökében, Vona Gáborban is van annyi belátás, hogy nem hagy ilyen politikusokat pártja élvonalában.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az LMP kormányfőjelöltje megjegyezte továbbá, hogy szerinte Orbán Viktor vasárnapi interjújában minden nőt megsértett, ezért alkalmatlan a képviseletükre. Az ellenzéki politikus szerint a kormányfő arról beszélt, hogy a nőket kevésbé becsüli, mint a férfiakat.

Ugyancsak kérdésekre reagálva elmondta, nagy “problémában” van az MSZP-Párbeszéd, amennyiben Karácsony Gergely inkább Orbán Viktorral vállalna sorsközösséget, mintsem az ellenzéki oldal bármelyik szereplőjével. Szél Bernadett szerint ezért Karácsony Gergely magyarázattal tartozik ezzel ellentétes kijelentésével kapcsolatban.Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NINCS ALKU! A KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYBŐL NEM ENGEDÜNK!
NINCS ALKU! A KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYBŐL NEM ENGEDÜNK!

NINCS ALKU! A KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYBŐL NEM ENGEDÜNK! [good_old_share] A Kárpótlási törvényből nem engedhetünk!   Járvás Éva - Semmiképpen nem fogadható...

MEGTÖRTÉNT! EMBERIESSÉG ELLENI BŰNTETTEK MIATT FELJELENTETTÉK A MAGYAR KÖZJEGYZŐI KAMARÁT!
MEGTÖRTÉNT! EMBERIESSÉG ELLENI BŰNTETTEK MIATT FELJELENTETTÉK A MAGYAR KÖZJEGYZŐI KAMARÁT!

MEGTÖRTÉNT! EMBERIESSÉG ELLENI BŰNTETTEK MIATT FELJELENTETTÉK A MAGYAR KÖZJEGYZŐI KAMARÁT! [good_old_share] Horváth Rudolf - ( Rudolf Golyó ). Emberiesség elleni...

Close