“DEVIZAHITELEK” – A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB

"DEVIZAHITELEK" - A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB.

"DEVIZAHITELEK" – A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB

A Devizajog Iroda bejegyzése. A lényeg a végén van! Emberek! Gondolkodjunk! [cn-social-icon]

Egyre türelmetlenebbek az emberek. Mostanában kapják kézhez az elszámolásokat és a düh elveszi a józan eszüket. Sajnos, a héten három olyan ügyfelünk is volt, akit el kellett tanácsolni, mert nagy hanggal, hőbörögve kerestek meg bennünket, gyakorlatilag meg sem hallgattak, hanem utasításokat adtak, hogy mit írjunk a banknak, hogyan intézkedjünk és mit vagyunk "kötelesek" elintézni nekik. Hangsúlyozom, hogy ezek mindegyike olyan ügyfél volt, akik most kerestek föl bennünket először.

Megértem, hogy csalódottak az emberek és tisztában vagyok vele, hogy becsapták, átverték őket, nem kicsit, nagyon! Azt is megértem, hogy el vannak keseredve. Ennek ellenére, továbbra is el fogjuk küldeni azokat az embereket, akik nem tudnak normálisan viselkedni, velünk ordítoznak.

loading...Azokat az ügyfeleket sem látjuk szívesen, akik sokkal jobban tudják, hogy mi a teendő, mint mi. Nem tartom kizártnak, hogy vannak, akik jobban értenek ezekhez a dolgokhoz, mint mi. Ha így van, akkor nincs ránk szüksége.

Nem vagyunk senkinek a titkára, titkárnője. Aki pusztán ezért keres bennünket, akkor az a kérésem, hogy ne rabolja el a drága időt azoktól az ügyfelektől, akik komolyan gondolják, hogy tesznek valamit saját magukért.

Nem haragszom ezekre az emberekre, hiszen valószínűleg ez a kilátástalanság miatt már nem képesek normálisan gondolkodni.

Eddig általában évente kb. kétszer fordult elő, hogy a viselkedése miatt el kellett utasítani ügyfelet. Most a rövid héten háromszor fordult elő. A dolog érdekessége, hogy azok az irodák, akik ugyanezzel a dologgal foglalkoznak és akikkel rendszeresen konzultálunk, hasonló jelenségről számolnak be.

loading...

Vegyétek észre, hogy nem mi vagyunk az ellenség, nem mi csaptunk be Benneteket!FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Dr. Léhmann györgy - Ügyvédi hivatás szégyenéről. Hát ez döbbenet!
HÁT EZ DÖBBENET – DR. LÉHMANN GYÖRGY

Ügyvédi hivatás szégyenéről Egy devizakárosult levele az oldal alján. Olvasd el! Tudom, hogy néhányszor már leírtam azt, hogy nem mindig...

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ A "DEVIZAHITELEKRŐL" - ÉS AZ ÖNKÉNYES JOGÉRTELMEZÉSRŐL.
RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ A “DEVIZAHITELEKRŐL” – ÉS AZ ÖNKÉNYES JOGÉRTELMEZÉSRŐL

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ A "DEVIZAHITELEKRŐL" - ÉS AZ ÖNKÉNYES JOGÉRTELMEZÉSRŐL [cn-social-icon] Az elején tisztázni kell: csalárd elnevezés "devizahitelnek" nevezni ezt a pénzügyi...

Close