FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG.

FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG.

FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG.

[good_old_share]


Egy rövid üzenet:

 

Szalagyi Erzsébet – Kérek szépen mindenkit , hogy adja tovább azoknak is akik nem látják a netet, h tudjanak róla.
Perelni kellene, mert ha Luxemburg a javunkra dönt – márpedig ebben az egyben optimista vagyok – akkor meg leszel védve.

ÉBRESZTŐ EMBEREK ! Nem azon hezitálni, hogy majd mi lesz ??? Soha nem fogsz kikerülni a deviza mizériából másképp. Ez lebegjen előtted!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A bíróságok most felfüggesztik a pereket LUXEMBURGI DÖNTÉSIG !!!-Szalagyi Erzsébet.

Dr. Czirmes György: – Banki adósok devizaadósok! "Dübörög" a végrehajtások felfüggesztése! "Minden adósnak: soha sem szabad feladni!" KATTINTS ide és olvass tovább!
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM