ELKÉPESZTŐ DEVIZÁS TÖRTÉNET.

ELKÉPESZTŐ DEVIZÁS TÖRTÉNET.

ELKÉPESZTŐ DEVIZÁS TÖRTÉNET.

[good_old_share]


loading...

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! El szeretném mesélni a mi történetünket.Idén tavasszal jött egy fizetési meghagyás, mely anyukám személyi kölcsönéről szólt (svájci frank alapú volt… ). Kértünk rá részletfizetést, amit meg is kaptunk a közjegyzőtől, a következő hónapban, illetve az jogerőre is emelkedett szintén abban a hónapban.

Megjött postán a részletfizetési megállapodás az OTP faktoringtól, az első három havi csekkel szintén abban a hónapban.

Aláírtuk, visszaküldtük, és be is fizettük az első csekket még a fizetési határidő előtt, ami következő hónap 25.-e volt. Azóta is rendben fizetjük a részleteket.

Itt jön a csavar, a következő hónap végén az OTP végrehajtást indított ellenünk, úgy, hogy sosem estünk késedelembe.
loading...

Ez azért volt jó lépés a részükről, mert így a közjegyzőnek nem joga már vizsgálni, hogy ténylegesen nem fizettünk e, hiszen a vh törvény alapján járt el.

Kértem vh visszavonást tőle, illetve a végrehajtó irodától is, pont a vh törvényre hivatkozva. Becsatoltam mindent, a fizetett csekkek másolatát, azt a forgalmi összesítőt, amit az OTP Faktoring folyamatosan küld, hogy beérkezett hozzá a pénz ( ! ).

Ezt a kérelmemet visszavonta, így most már tényleg nem tudom hova fordulhatnék. Tisztában vagyok azzal is, hogy ez az ügyfél lefárasztása és kiszúrás vele szemben.

Tudni kell, hogy van egy jelzáloghitelünk, amit pereltünk, szintén deviza hiteles, és első fokon megnyertük. Biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálják.
A minket megillető perköltséget sem fizették még ki. Ezért küldtem nekik a héten egy fizetési felszólítást is, amiben 8 napot adtam nekik, ha nem fizetnek én is fizetési meghagyással fogok élni ellenük.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mint kispolgár eddig jutottam saját erőmből. Nem vagyok jogász így nem tudom, mi lenne a megfelelő lépés. De mint írtam, egy élő, nem késedelmes részletfizetés ellen indítottak végrehajtást…

Eljutottam arra a ponta, hogy ha kell nagy nyilvánosság elé fogok állni. Nem hagyom, hogy büntetlenül tegye ezt az OTP Faktoring.

Tisztelettel:  B Zs.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"-ELÉG A HAZUDOZÁSBÓL!
“DEVIZAHITELEK”-ELÉG A HAZUDOZÁSBÓL!

"DEVIZAHITELEK"-ELÉG A HAZUDOZÁSBÓL! [good_old_share] Azonnal függesszék fel a kilakoltatásokat! 900.000 végrehajtás! 3 millió ember! Ennyi lehet érintve a végrehajtási eljárásokban!...

DR. LÉHNER ÜGYVÉDI IRODA-HITEL? ÍGY IS LEHET EZT RENDEZNI!
DR. LÉHNER ÜGYVÉDI IRODA-HITEL? ÍGY IS LEHET EZT RENDEZNI!

DR. LÉHNER ÜGYVÉDI IRODA-HITEL? ÍGY IS LEHET EZT RENDEZNI! [good_old_share] Röviden, de lényegre törően! Így kell ezt csinálni!   Dr....

Close