“DEVIZA”-BŰNCSELEKMÉNY! MA IS TEGYÉL JÓT!

"DEVIZA"-BŰNCSELEKMÉNY! MA IS TEGYÉL JÓT!

"DEVIZA"-BŰNCSELEKMÉNY! MA IS TEGYÉL JÓT!

[good_old_share]


Járvás Éva – Ma is tegyél jót! Neked csak egy fél perc, de másnak az életet jelenti.

 

Támogató aláírásoddal lehetőséget adsz a bűncselekmény károsultjainak a számonkérésre. A károsultak igazságot kaphatnak, akik pedig nem érintettek a bűncselekményben azok egy tiszta gazdaság alapjaihoz járulhatnak hozzá.A gazdasági bűncselekmény a Számviteli törvény sorozatos megsértésével történt. a Kárpótlás forrásának biztosítása a bűnelkövetők vagyonából történik, nem adóból!

A linkre kattintva, ( VAGY IDE KATTINTVA ) legörgetve az aláíró panelig ki kell tölteni és elküldeni. Ezt követően az e-mail címre kapott megerősítő linkkel érvényesíteni a támogató aláírást. (Az oldal alján is megtalálod)

Hálásan köszönöm minden együttműködőnek. Egy megosztás is segít. Lehet, hogy éppen egy jó barátodnak ad kellő információt.

Újra tudtunk indítani egy 7 napos kampányt. Már majdnem elértük a 3.000-et (2923). A petíció teljes szövegét IDE KATTINTVA olvashatod.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Köszönet érte a támogatókat illeti: 
János Nagy
Scheffer István,
Tanács Etelka,
Kispál Kinga,
Gulyás Gabriella Judit,
Csia Gabriella Gabi
GR Arculat Design Bt.
Németh Irén Katalin,
Gaál Ildikó Hajnalka,
Kerti Katalin, 
Kecskeméty János Péter,

Jelenleg 3000 aláírónk van. Járvás Éva, info@jstudio.hu.[emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM