PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

Tisztelt címzettek!


 

Magyar és uniós “deviza”- károsult állampolgárként támogatom és egyetértek Járvás Éva Petíciójában megfogalmazott tényekkel, és ezzennel elektronikus úton (megerősítő e-mail útján) aláírásommal hitelesítem szándékomat, mely szerint csatlakozom a petícióhoz. “Devizahiteles” kárpótlási törvényt követelünk!

A szervezett gazdasági bűncselekménynek több ezer halálos áldozata van, családok százezrei hullottak szét és százezrek menekültek a hazájukból külföldre. Az okozott nem anyagi kár felbecsülhetetlen, az anyagi kár több százezer milliárd forint.

Alulírott, a devizahitelezésnek nevezett bűncselekmény károsultja magyar és uniós állampolgárként az alábbi petíciót nyújtom be Magyar Állam felé, melyet egy úttal a Magyar Állam elleni feljelentésként megküldök az Európai Parlamentnek és a Nemzetközi Bíróságnak a Magyar Állam bűnpártoló magatartásának kivizsgálása céljából.Ezennel hozzájárulok, hogy a Nemzeti Civil Kontroll nevemben a Miniszterelnöki Hivatalnak, a Nemzetközi Bíróságnak, valamint az Európai Parlamentbe Judit Sargentini Képviselő Asszony részére megküldje csatlakozási szándékomat.

A petíció, és az illetékes szervek részére megküldött anyag itt olvasható: https://civilkontroll.com/devizahitelek-karpotlasi-torvenyt-kovetelunk/

[emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM