“DEVIZA”-HITEL-ELINDULT VALAMI!

"DEVIZA"-HITEL-ELINDULT VALAMI!

"DEVIZA"-HITEL-ELINDULT VALAMI!

[good_old_share]


Kerékgyártó László -‎ Tisztelt Sorstársak!

Úgy érzem, hogy ma elindult valami!  smiley

 

Valami, amit oly régen vártunk.

Csak rövid értékelésre vagyok most kapható, ennél hosszabb információt néhány napon belül a Hiteles Harsona és az X-televízió oldalain kaphattok.Amióta különböző összejövetelekre vagyunk "hivatalosak" a Krisztina hotelbe, ilyenre még nem volt példa. Annyian voltunk, hogy a lépcsőn is fürtökben ültek az emberek, a WC előtti térben már állóhely sem volt.

Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan voltatok, a vidékieknek, akik több száz kilométert utaztak a hívó szóra, külön köszönet!

 

A közvetlen üzenete a mai napnak, hogy nagyon sokan rájöttetek: MOST VAGY SOHA!

Avagy úgy is mondhatnám, hogy sokan voltunk, de ez a győzelmünkhöz még nagyon kevés, időnk meg erősen fogytán. Már holnaptól csinálja mindenki azt, amit megbeszéltünk, aki meg nem volt ott, tájékozódjon.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát az előbb említett televíziók YouTube oldalaira iratkozzatok fel, hogy közvetlenül eljuttathassuk hozzátok a fontos információkat!

Ja, és még egy: A fontos információkat terjesszétek, osszátok, ne az idióta bulvárhíreket! Kerékgyártó László.[emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM