NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

[good_old_share]


Banki adósok devizaadósok!

 

Dr. Czirmes György – Végrehajtások jogerős megszüntetése:

 

Fővárosi Törvényszék:B.Ilona kontra XY Bank zrt. 4 év után a kilakoltatást és a tulajdonjog átírást követően, törvényszék visszaállította az adós tulajdonjogát. és jogosulttá vállt a visszaköltözésre
A volt új tulajdonos ellen használati jog címén-több évre visszamenően – több milliós kártérítés indul

Székesfehérvári Törvényszék
K.J. kontra OTP Bank Zrt kb. 45 Milliós ügyben jogerősen megszüntette a Törvényszék a végrehajtást.

Székesfehérvári Törvényszék

Gy.J. kontra Otp Követeléskezelő zrt ügyben cca. 4o Milliós ügyben a Törvényszék megszüntette a végrehajtást

A fentiekből látszik, hogy az adósnak nem szabad feladni, mert van esély a változtatásra, de legalább is a kilakoltatás hosszabb időre történő elodázására.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Új, szerződést támadható bizonyíték az MNB azon nyilatkozata, amely szerint a bankok hivatalból ismerték már a 2ooo-es évek elejétől az árfolyamváltozás adósra hátrányos irányát, mivel az árfolyamkockázat elemzésére 2001-tőll belső szabályaztot kellett készíteniük, amelynek része volt az árfolyamtrend folyamatos figyelemmel kísérése.Ennek eredményét a szerződéskötéskor elhallgatták! (NCK: és még sok mást is!) Dr. Czirmes György.

Korábbi felvételek, de egyszer győzni fog az igazság!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM