NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

loading...

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

Email


Banki adósok devizaadósok!

 

Dr. Czirmes György – Végrehajtások jogerős megszüntetése:

 

Fővárosi Törvényszék:B.Ilona kontra XY Bank zrt. 4 év után a kilakoltatást és a tulajdonjog átírást követően, törvényszék visszaállította az adós tulajdonjogát. és jogosulttá vállt a visszaköltözésre
A volt új tulajdonos ellen használati jog címén-több évre visszamenően – több milliós kártérítés indul

Székesfehérvári Törvényszék
K.J. kontra OTP Bank Zrt kb. 45 Milliós ügyben jogerősen megszüntette a Törvényszék a végrehajtást.

loading...

Székesfehérvári Törvényszék

Gy.J. kontra Otp Követeléskezelő zrt ügyben cca. 4o Milliós ügyben a Törvényszék megszüntette a végrehajtást

A fentiekből látszik, hogy az adósnak nem szabad feladni, mert van esély a változtatásra, de legalább is a kilakoltatás hosszabb időre történő elodázására.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Új, szerződést támadható bizonyíték az MNB azon nyilatkozata, amely szerint a bankok hivatalból ismerték már a 2ooo-es évek elejétől az árfolyamváltozás adósra hátrányos irányát, mivel az árfolyamkockázat elemzésére 2001-tőll belső szabályaztot kellett készíteniük, amelynek része volt az árfolyamtrend folyamatos figyelemmel kísérése.Ennek eredményét a szerződéskötéskor elhallgatták! (NCK: és még sok mást is!) Dr. Czirmes György.

Korábbi felvételek, de egyszer győzni fog az igazság!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás