HATALMAS ÜVÖLTÖZÉS A BÍRÓSÁGON.

HATALMAS ÜVÖLTÖZÉS A BÍRÓSÁGON.


Hatalmas kiabálásba torkolt egy birtokvédelmi perben tartott bírósági tárgyalás a Fővárosi Törvényszéken – értesült a Magyar Nemzet.

 

Videó a cikk alatt.

Információink szerint a tárgyaláson ítéletet hirdetett a bíróság, ám azzal nem volt elégedett a hallgatóság, és üvöltözni kezdtek a bíróval. Az akcióra egyébként felkészültek a megjelentek, ugyanis mindannyian egyforma, sárga pólóban jelentek meg, amelynek hátán az állt:
"Ne fizess! Pörölj! Tiltakozz!"

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint végül nem volt szükség rendőri intézkedésre. Közölték, hogy a konfliktust a biztonsági szolgálat munkatársai kezelték, így az összes megjelent elhagyta a tárgyalótermet. Ugyanakkor az ítélethirdetés részleteiről későbbre ígértek tájékoztatást.

Egy olvasónk fényképet is küldött a konfliktusról, és elmondta, hogy a tárgyalóteremben pattanásig feszült a hangulat, s ő már tettlegességtől tartott. Erre azonban nem került sor – tette hozzá. Közben megtudtuk, hogy az akciót a bajba jutott devizahitelesek miatt gyakran tüntetéseket szervező Póka László vezette „Nem adom a házamat mozgalom” szervezte – írja az MNO.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás