Az előzetesben ülő Schadl György rekord profitra tett szert-hamarosan több ezer család válik hajléktalanná

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, Az előzetesben ülő Schadl György rekord profitra tett szert-hamarosan több ezer család válik hajléktalanná

Az előzetesben ülő Schadl György rekord profitra tett szert – tegyük végre nonprofittá a végrehajtást!

Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére!

Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa – Annak ellenére, hogy dr. Schadl György előzetes letartóztatásban van november óta – mióta a Mi Hazánk megbuktatta a végrehajtó maffiát – rekordnyereséget termelt a végrehajtó irodája, amit jelenleg a felesége vezet.

A 2021. évi beszámoló szerint 462 millió Ft bevételből 258 millió nyereségre tett szert a magyar emberek kizsákmányolásából.

Schadlnek ezenkívül hatalmas bevételeket hozhatnak bérbe adott ingatlanjai is. A végrehajtói kar előzetesben ülő vezetője ugyanis nem csak az újonnan kinevezett végrehajtókat fejte és a végrehajtói helyekből csinált üzletet "házon belül", hanem információink szerint ingatlanjainak kiadásából is jelentős bevételekre tett szert.

Úgy tudjuk végrehajtók is bérelnek tőle ingatlanokat azóta is, ilyen például az érdi Patona és társa végrehajtó iroda. Felháborító az, hogy ilyen mértékű, méltánytalan gazdagodásra tehetnek szert a végrehajtók Magyarországon.
A Mi Hazánk ezért is követeli, hogy legyen a végrehajtás nonprofit tevékenység. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy a végrehajtók ne az emberek sanyargatásából tegyenek szert több százmillió forintos éves bevételre és hagyjanak fel az adósellenes magatartásukkal!

Egyúttal felhívjuk a kormány figyelmét, hogy nem csak bankokat kellene megsarcolni az extraprofit adóval, hanem a végrehajtó irodákat és a hiéna követeléskezelő cégeket is, amit már a járványhelyzet alatt is követeltünk!

A Mi Hazánk a végrehajtások azonnali leállítását követeli!
Megszünt a veszélyhelyzet, de a rendkívüli állapot fent tartja a kormány, amit a Mi Hazánk Mozgalom nem támogatott. A háborús helyzet nem a szomszédban folyó háború miatt lesz a közel jövőben, hanem akkor mikor több ezer család válik hajléktalanná, többek között a devizahitel miatt.

Június elsejétől a népnyúzó végrehajtók újból kilakoltathatják a magyar családokat ezreit.
Mivel a veszélyhelyzet fennállta miatt hosszú ideje nem foganatosítottak kilakoltatást így hatalmas dömping várható. Akár több 10 ezer kilakoltatás is lehetséges a nyáron. Ezenkívül a hiéna követeléskezelők is beindulhatnak és kérhetik az ingatlan árveréseket és a többi eljárási cselekményt.

A Mi Hazánk Mozgalom azonnali stopot követel a végrehajtásokra a Rogáni titkosítás építése helyett! A végrehajto maffia ügyben ugye a kabinetfőnöke neve is felmerült. Ezt a kérdést kellene mielőbb tisztázni Így többé nem jöhet közbe az a malőr, hogy a kiszolgáltatott nép nyomorán élősködő párt és offshore apparátcsikok bizniszébe bármi hiba csússzon.

A Mi Hazánk Mozgalom azért kapott felhatalmazást, hogy megakadályozza a családok további kifosztását. Parlamenti határozati javaslattal fogunk élni ennek érdekében, ha a kormány nem változtat álláspontján és a több ezer családot hagyja magára akkor mi ott leszünk a jogtalan kilakoltatásokon is.

Ezért is követeljük, hogy a kormány azonnali lépéseket tegyen és hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot és függessze fel a végrehajtásokat, amelyek mögött banki szerződés van. Álljon az emberek oldalára, szemben a hiéna módjára viselkedő behajtó cégekkel, népnyúzó végrehajtókkal és a járványból is hasznot húzó bankokkal!

És ismerje el végre, hogy a devizacsalást Magyarországon nem sikerült megoldani mivel a regnáló kormányok folyton a bankszektor oldalán álltak! Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére! dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM