ÚJRA FORINTOSÍTÁS? RÁADÁSUL A FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON?

ÚJRA FORINTOSÍTÁS? RÁADÁSUL A FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON?

ÚJRA FORINTOSÍTÁS? RÁADÁSUL A FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON?

[good_old_share]


"Számoljuk újra, hogy tartozik-e még az a szerencsétlen adós a banknak, vagy már fordítva, a bank tartozik neki?"

 

Ha a bankok tisztességtelenek voltak a Magyar hitelkárosultakkal, ráadásul igazolható az árfolyamkockázattal kapcsolatos megtévesztésük is, akkor ez a minimum.Emlékezhetünk rá, hogy ezt a tényt Magyarország jelenlegi miniszterelnöke, Orbán Viktor is elismerte, és nyilatkozott is ezzel kapcsolatban.

De sajnos már így is el vagyunk késve, mert az évek alatt a kilátástalanság, a nélkülözés és az állandó banki fenyegetettség miatt rengetegen vetettek önkezűleg véget az életüknek.

 

A parlamenti és a parlamenten kívüli pártok között a kampányban most éles küzdelem zajlik. (Videók alább!)

Jól érzékelhető, hogy a verseny komoly tétje az, hogy a pártok közül melyik tudja leginkább elnyerni a „deviza”-károsultak bizalmát. Tiszában vannak vele, hogy ez a társadalmi réteg komoly szavazóbázis, és amelyik párt maga mögé tudja állítani az átvert károsultakat, annak már szinte „nyert ügye van”.

Most Vona Gábor beszélt a "deviza"-károsultakról. Elmondta, hogy a devizahiteleseket Magyarországon különösen cserbenhagyták: míg a politika lépésről lépésre kedvezményeket adott a bankoknak, addig az adósok között segítségnyújtás helyett az öngyilkosságok száma nőtt.

 

"Számoljuk újra, hogy tartozik-e még az a szerencsétlen adós a banknak, vagy már fordítva, a bank tartozik neki?"

– mondta Vona Gábor.

"2009 óta már hányszor megtehettük volna! Hány embert tudtunk volna megmenteni, hány embert tudtunk volna itthon tartani, és hány ember nem lett volna öngyilkos?"

– hangzott el Vona Gábortól, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjétől a kérdés.

Vona kijelentette:

  • felvételkori árfolyamon forintosítanák a devizahiteleket
  • a szerződéseket átalakítanák forintszerződésekké
  • a szerződéseket újraszámolnák, hogy van-e még egyáltalán valós tartozás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Mielőtt a parlamenti választás alkalmával a „deviza”-károsultak leadják a szavazatukat érdemes mérlegelni, hogy melyik párt kézzelfoghatóan mit tett eddig a károsultak megmentése érdekében.Milyen következményekkel járt a károsultaknak a forintosítás, és kik azok, akik megszavazták azt.

 

És, hogy kik szavazták meg a forintosítási törvényt? Az alábbi felvételből kiderül:Te hogy látod? Melyik pártban bízol? Kire szavaznál majd a választások alkalmával?

[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM