HA ZAKLAT A BANK!

HA ZAKLAT A BANK!

HA ZAKLAT A BANK!

[good_old_share]


Dr Tóth ügyvéd irodája

 

Ha zaklat a bank…

Mottó: „A szerződés mellérendelt, egyenjogú felek megállapodása”Mindig is kétkedéssel, és ellenállással töltött az el, ha egy polgárjogi szerződés kapcsán az egyik fél, több jogot köt ki magának mint ami erkölcsös, vagy úgy tünteti fel magát mintha több vagy hatóságihoz hasonló joga lenne a másik szerződő féllel szemben.

Vonatkozik ez arra az esetre is, amikor vita keletkezik a felek között és az egyik fél lélektani nyomás alá helyezi a másikat, azért hogy elérje célját.

 

Tipikus esete ennek a bankok némelyikének azon magatartása, hogy követelésükkel kapcsolatban kéretlenül, a fél tiltakozása ellenére is folyamatos telefonhívásokkal keserítik annak életét, kilátásba helyezve hogy hívásaik a követelés kifizetéséig tartanak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez különösen akkor ha az ügyfél kétségbe vonja tartozását, jogellenes is lehet.

Pert indítottam saját ügyemben a fentiek miatt.Ime az ítélet: dr Tóth ügyvéd irodája.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM