ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET

ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET.

ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET


[good_old_share]

FIGYELEM! Fontos hanganyagok az oldalon!

 

Tisztelt „deviza”-károsultak!

Az utóbbi időben megfigyelhető, hogy a Facebook oldalunkon, és email formájában néhány károsult-társunk a Nemzeti Civil Kontroll szerkesztőségét vonja felelősségre azért, mert a „devizás” témával kapcsolatban pozitív irányban nem történik előrelépés.

Érthető a feszültség, hisz a károsultak már tisztában vannak azzal, hogy a bankok becsapták, átverték őket és a túlnyomó többségük elérte fizetőképessége határát is. Sokan elveszítették otthonaikat és sajnos az életüket is.Azt, hogy a bankok becsapták és átverték az embereket, nem csak mi, hanem számtalan szakértő állítja, ráadásul a bankok maguk közölték azokat az összegeket, melyekkel az évek folyamán megkárosították az embereket.

Tudjuk, hogy sok politikus, közük maga a jelenlegi miniszterelnök is elmondta, hogy a bankok becsapták az embereket. Ettől függetlenül akadnak, akik rajtunk kérik számon a kormányzati intézkedések elmaradását. Ezt nem is nagyon értjük, hisz nem mi vagyunk a kormány, nem mi vagyunk a jogalkotók.

Azokat a pártokat és embereket kell számon kérni, aki tudják, hogy a bankok hogyan verték át az embereket, és még a jogalkotásban is résztvesznek, mégsem teszik meg. Ők a jogalkotók!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Őket segítették a parlamentbe az emberek, (rájuk szavazott rengeteg „deviza”-hiteles) ők ígérték meg, hogy valóban tisztességesen megoldják ezt a helyzetet. Hát…akkor tessék tőlük számonkérni!

Hogy kik is ők, és mit mondtak?? Segítünk felidézni. Kattints a fotóra!

  

Kattints a fotóra, illetve a lejátszót indítsd el!
A nagy kérdés az, hogy ezek után bízol-e még bennük? Szavazol még rájuk a következő választáskor?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM