ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET

ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET.

ORBÁN: A BANKOK BECSAPTÁK A DEVIZAHITELESEKET


[good_old_share]

FIGYELEM! Fontos hanganyagok az oldalon!

 

Tisztelt „deviza”-károsultak!

loading...

Az utóbbi időben megfigyelhető, hogy a Facebook oldalunkon, és email formájában néhány károsult-társunk a Nemzeti Civil Kontroll szerkesztőségét vonja felelősségre azért, mert a „devizás” témával kapcsolatban pozitív irányban nem történik előrelépés.

Érthető a feszültség, hisz a károsultak már tisztában vannak azzal, hogy a bankok becsapták, átverték őket és a túlnyomó többségük elérte fizetőképessége határát is. Sokan elveszítették otthonaikat és sajnos az életüket is.Azt, hogy a bankok becsapták és átverték az embereket, nem csak mi, hanem számtalan szakértő állítja, ráadásul a bankok maguk közölték azokat az összegeket, melyekkel az évek folyamán megkárosították az embereket.

Tudjuk, hogy sok politikus, közük maga a jelenlegi miniszterelnök is elmondta, hogy a bankok becsapták az embereket. Ettől függetlenül akadnak, akik rajtunk kérik számon a kormányzati intézkedések elmaradását. Ezt nem is nagyon értjük, hisz nem mi vagyunk a kormány, nem mi vagyunk a jogalkotók.

Azokat a pártokat és embereket kell számon kérni, aki tudják, hogy a bankok hogyan verték át az embereket, és még a jogalkotásban is résztvesznek, mégsem teszik meg. Ők a jogalkotók!

loading...
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Őket segítették a parlamentbe az emberek, (rájuk szavazott rengeteg „deviza”-hiteles) ők ígérték meg, hogy valóban tisztességesen megoldják ezt a helyzetet. Hát…akkor tessék tőlük számonkérni!

Hogy kik is ők, és mit mondtak?? Segítünk felidézni. Kattints a fotóra!

  

Kattints a fotóra, illetve a lejátszót indítsd el!
A nagy kérdés az, hogy ezek után bízol-e még bennük? Szavazol még rájuk a következő választáskor?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FALUS ZSOLT - HOVÁ KERÜLT A DEVIZAHITELESEK PÉNZE?
FALUS ZSOLT – HOVÁ KERÜLT A DEVIZAHITELESEK PÉNZE?

FALUS ZSOLT - HOVÁ KERÜLT A DEVIZAHITELESEK PÉNZE? [good_old_share] Hová került a devizahitelesek pénze? A bankok deviza alapú hitelezésével kapcsolatban,...

GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK!
GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK!

GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK! [good_old_share] Ti küldtétek… Az alábbi levelet egy kedves olvasónk küldte.   A levél alapján saját...

Close