NE ADD FEL!

NE ADD FEL!

NE ADD FEL!

[cn-social-icon]

A rövid videót a becsapott és már csüggedő devizakárosultaknak ajánljuk!

A rendezvény folyamán az időjárás az erős szél miatt kellemetlen volt. Sajnos ez a felvételek hangminőségét is befolyásolta. 
Az időnkénti szélzajos filmekért mindenkitől elnézést kérünk.

loading...

És egy olvasói gondolat:

Érdekes: mindenki a Bankokat hibáztatja, pedig mindent a POLITIKUSAINKNAK köszönhetünk. Ők alkottak nekik olyan tőrvényeket, jogszabályokat ami mindezt lehetővé tette nekik. Az emberi gyarlóság: miért ne ha lehet? Na meg azt is megnézném valójában hány banknál van részvényesi tulajdonos MAGYAR POLITIKUS?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VARGA ISTVÁN - A CSALÁS TÉNYE MEGVALÓSULT!
VARGA ISTVÁN – A CSALÁS TÉNYE MEGVALÓSULT

VARGA ISTVÁN - A CSALÁS TÉNYE MEGVALÓSULT [cn-social-icon] A forintosítás során, az átváltás után az ügyfél szintén először a kamatokat...

DR. LÉHMANN GYÖRGY - EGY LEVÉL.
DR. LÉHMANN GYÖRGY – EGY LEVÉL

DR. LÉHMANN GYÖRGY - EGY LEVÉL Tegnapi levelemre válaszul többek között az alábbi válasz is érkezett. Igaz, valóságot közlő olyan levél,...

Close