SEGÉLYALAP A “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

SEGÉLYALAP A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

SEGÉLYALAP A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

[good_old_share]


Mint arról korábban már beszámoltunk, dr. Varga-Damm Andrea a „deviza”-károsultak, valamint az ápolásra szorulók érdekében két éjszakát töltött Orbán Viktor miniszterelnök irodája előtt.Az országgyűlési képviselőnő Orbán Viktortól választ várt a neki írt levelére, melyben a két társadalmi csoport hatalmas gondjait írta le.

loading...

Természetesen ez az akció nem tetszett a kormánymédiának, így azonnal rávetették magukat a képviselőnőre, és ahogyan az lenni szokott, igyekeztek az országos közvéleményt a képviselő ellen hangolni.

Talán mindenki emlékszik rá, hogy a lakájmédiák azonnal cikkezni kezdtek róla, és igyekeztek a jó ügyért kiálló képviselőt rossz színben feltüntetni, ezzel hiteltelenné tenni a közvélemény számára.

Ilyen, és ehhez hasonló címmel jelentek meg írások a lakájmédiákban: „50 milliós bundagyűjteményt simogat otthon a sztrájkoló jobbikos, vagy egyszerűen csak Bundás Andrea néven illették.

Csattanós válaszA képviselőnő felvette a kesztyűt. Válaszul a Bors című lapnak írt egy rövid, de annál velősebb választ:

A BORSNAK ÍROTT LEVELEM:

loading...

Andrea Varga <andrea.drvarga@gmail.com>

címzett: titkarsag

Tisztelt Szerkesztőség!

Érdeklődéssel olvastam végtelen primitív cikküket bundáimról, s az általam képviselt ügyek bagatellizálásáról. Remélem, a valótlan állításaik miatt személyiségi jog megsértése iránti, Önök ellen indítandó perekben is olyan bátrak lesznek, mint amilyen bátran írják meg ezeket a hazug cikkeket. (Bár a tárgyalótermekben az ilyen jellegű ügyekben Önöket képviselő ügyvédek meglehetősen hallgatagok szoktak lenni.)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Reményeim szerint Önök és az Önök köreibe tartozó többi szennymédia sok-sok millió forintot lesz kénytelen nekem fizetni, amiből létrehozhatok egy olyan alapot, amely az otthonukat vesztett devizahitelesek otthonának megteremtésére valamint az ápolásra szoruló honfitársaink támogatására szolgál majd.

Üdvözlettel: dr. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ OTP ÚJBÓL BUKIK, 3 HÉT ALATT FELFÜGGESZTHETŐ A VÉGREHAJTÁS!
AZ OTP ÚJBÓL BUKIK, 3 HÉT ALATT FELFÜGGESZTHETŐ A VÉGREHAJTÁS!

AZ OTP ÚJBÓL BUKIK, 3 HÉT ALATT FELFÜGGESZTHETŐ A VÉGREHAJTÁS! [good_old_share] NCK előszó: A legfontosabb alapelv: Te vagy az átvert...

VARGA-DAMM ANDREA RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA.
VARGA-DAMM ANDREA RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA.

VARGA-DAMM ANDREA RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA. [good_old_share] "Devizahitelek" - avagy a rendszerszintű félrevezetés...   Dr. Varga-Damm Andrea rendkívüli sajtótájékoztatója. "Ha a miniszterelnök...

Close