SEGÉLYALAP A “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

SEGÉLYALAP A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

SEGÉLYALAP A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK ÉS A RÁSZORULÓKNAK.

[good_old_share]


Mint arról korábban már beszámoltunk, dr. Varga-Damm Andrea a „deviza”-károsultak, valamint az ápolásra szorulók érdekében két éjszakát töltött Orbán Viktor miniszterelnök irodája előtt.Az országgyűlési képviselőnő Orbán Viktortól választ várt a neki írt levelére, melyben a két társadalmi csoport hatalmas gondjait írta le.

Természetesen ez az akció nem tetszett a kormánymédiának, így azonnal rávetették magukat a képviselőnőre, és ahogyan az lenni szokott, igyekeztek az országos közvéleményt a képviselő ellen hangolni.

Talán mindenki emlékszik rá, hogy a lakájmédiák azonnal cikkezni kezdtek róla, és igyekeztek a jó ügyért kiálló képviselőt rossz színben feltüntetni, ezzel hiteltelenné tenni a közvélemény számára.

Ilyen, és ehhez hasonló címmel jelentek meg írások a lakájmédiákban: „50 milliós bundagyűjteményt simogat otthon a sztrájkoló jobbikos, vagy egyszerűen csak Bundás Andrea néven illették.

Csattanós válaszA képviselőnő felvette a kesztyűt. Válaszul a Bors című lapnak írt egy rövid, de annál velősebb választ:

A BORSNAK ÍROTT LEVELEM:

Andrea Varga <andrea.drvarga@gmail.com>

címzett: titkarsag

Tisztelt Szerkesztőség!

Érdeklődéssel olvastam végtelen primitív cikküket bundáimról, s az általam képviselt ügyek bagatellizálásáról. Remélem, a valótlan állításaik miatt személyiségi jog megsértése iránti, Önök ellen indítandó perekben is olyan bátrak lesznek, mint amilyen bátran írják meg ezeket a hazug cikkeket. (Bár a tárgyalótermekben az ilyen jellegű ügyekben Önöket képviselő ügyvédek meglehetősen hallgatagok szoktak lenni.)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Reményeim szerint Önök és az Önök köreibe tartozó többi szennymédia sok-sok millió forintot lesz kénytelen nekem fizetni, amiből létrehozhatok egy olyan alapot, amely az otthonukat vesztett devizahitelesek otthonának megteremtésére valamint az ápolásra szoruló honfitársaink támogatására szolgál majd.

Üdvözlettel: dr. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM