HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL!

HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL!

HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL!

[good_old_share]


Ezt a kérdés korábban már több pénzügyi szakértő is feszegette. Nem tudunk róla, hogy a károsultak nagy számban kellő figyelmet fordítottak volna az alább ismertetett problémára.

 

Golyós számológép. Horváth Rudolf.

loading...A bank nyilvántartása nem közhiteles dokumentum, számviteli bizonylatok hiányában tartozás hiteltérdemlő igazolására nem alkalmas.

Az a baj, hogy a károsultak több esetben elfogadják , hogy az elszámolás alapja egy átszámítással kialakított kimutatás és egy saját szintén nem bizonylatolt számítással állnak elő.

Ezzel elkezdődik a ki és mi alapján hogyan számolt jól vagy rosszul játék, amibe szándékosan kergetik bele a bankok a károsultakat, és a végén a bíróság is vagy elfogadja valamelyik számítást, vagy nem. Pedig csak a nyilvántartás bizonylatolását kellene kérni, mert addig nem tudunk miről elszámolni, amíg a bank nem bocsát rendelkezésre bizonylatolt nyilvántartást.

A pénznemek közötti átszámításnak nincs felszámolható árfolyam kockázata és ezt a bank nem akarja elismerni. Inkább hivatkozik banktitokra, meg arra, hogy nem vezethetőek le a devizaváltások egyesével minden jogügyletre.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Rendben de akkor mi igazolja az ügyfelek felé szerződésenként a felszámolt árfolyam változásokból eredő költségeket? Mert senki nem köteles nem bizonylatolható tartozások elismerésére, nincs olyan jogszabály ami ezt alátámasztaná.

loading...Nem számolni kell, hanem bizonylatolni és a bizonylatolt pénzügyi történést nyilvántartani. (Golyó) Horváth Rudolf.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÖSZÖNJÜK! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG - A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK!
KÖSZÖNJÜK! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG – A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK!

"KÖSZÖNJÜK"! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG - A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK! [good_old_share] Csak, hogy tudjuk, a "deviza"-károsultakat honnan éri folyamatosan a pofon:  ...

DEVIZAHITELEK-AZ UNIÓS JOG ELSŐBBSÉGE.
DEVIZAHITELEK-AZ UNIÓS JOG ELSŐBBSÉGE.

DEVIZAHITELEK-AZ UNIÓS JOG ELSŐBBSÉGE. Stregova Erzsébet - ‎Adóskamara. A Lisszaboni Szerződés (2007.12.13.) zárónyilatkozatához csatolt 17. sz. nyilatkozat az uniós jog...

Close