DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

[good_old_share]


Függesszük fel a végrehajtásokat, függesszük fel a kilakoltatásokat. Máshol semmissé tudták nyilvánítani a svájci frankos hitelszerződéseket! Magyarországon is minden jogi lehetőség a rendelkezésünkre áll ehhez.Dr. Varga-Damm Andrea jelenleg is a Parlamentben tartózkodik, és várja kérdéseire a választ. Azt mondja, a „deviza”-károsultak érdekében kitart a végsőkig!

loading...

Videó alább!

Mint arról korábban beszámoltunk, Dr. Varga-Damm Andrea a hazai „deviza”-károsultak kapcsán levelet írt a miniszterelnöknek. Levelében többek között ilyen kérdéseket tett fel: Okoz-e nehézséget Hazánk erőforrásainak ismeretében Hazánknak az, ha az Állam beavatkozik a devizahiteles szerződésekben rejlő, egyetlen adós által nem vállalt devizakockázat érvényesíthetőségének megszüntetésében?

A költségvetés és a pénzügyi intézmények anyagi kondícióinak ismeretében a válasz: nem. A levelet teljes terjedelmében IDE KATTINTVA olvashatod.

ÜZENT AZ ORSZÁGHÁZBAN ÉJSZAKÁZÓ JOBBIKOS A LEFEKVÉSHEZ KÉSZÜLŐDŐ ORBÁN VIKTORNAK.Dr. Varga-Damm Andrea: Miután az adófizetők engem azért fizetnek, hogy képviseljem őket, leültem a miniszterelnök úr ajtaja elé, és várom, hogy a kéréseimet teljesítse. Nem tudom, hogy megteszi-e, de úgy ítélem meg, hogy egy képviselőnek minden törvényes eszközt igénybe kell ahhoz vennie, hogy a népnek jobb legyen.

Az Adóskamara részéről ez a felhívás érkezett:

A PARLEMENTNÉL A HELYEM! MOST!

 

Damm Andrea várja a választ Orbán Viktortól a Parlamentben, hogy mikor hajlandó végre a devizahitel-károsultak kilakoltatásait leállítani!

loading...

Van egy vízióm! Ott vagyunk mi károsultak az ország háza előtt fehérben, feliratokkal, és egyre csak gyűlünk és gyűlünk…Andit kitartásra buzdítjuk, Viktort pedig válaszra, immáron megkerülhetetlenül!

Még az is lehet, hogy a látomásból valóság lesz! Rajtam nem fog múlni, 17 órakor ott vagyok!

TALÁLKOZUNK?! Köszönöm! Tóth Zsuzsanna.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.
A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.

A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK. A BANKOKAT DEVIZAHITELES TÉMÁBAN MEGFESZÍTETTE A FIDESZ. A MAGYAR BANKRENDSZERT DEVIZAHITEL-TÉMÁBAN „ELÉGGÉ...

RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉST A DEVIZAHITELESEK ÜGYÉBEN!
RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉST A DEVIZAHITELESEK ÜGYÉBEN!

RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉST A DEVIZAHITELESEK ÜGYÉBEN! [good_old_share] Az MSZP rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez a devizahitelesek ügyében.   Az MSZP rendkívüli...

Close