DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

[good_old_share]


Függesszük fel a végrehajtásokat, függesszük fel a kilakoltatásokat. Máshol semmissé tudták nyilvánítani a svájci frankos hitelszerződéseket! Magyarországon is minden jogi lehetőség a rendelkezésünkre áll ehhez.Dr. Varga-Damm Andrea jelenleg is a Parlamentben tartózkodik, és várja kérdéseire a választ. Azt mondja, a „deviza”-károsultak érdekében kitart a végsőkig!

Videó alább!

Mint arról korábban beszámoltunk, Dr. Varga-Damm Andrea a hazai „deviza”-károsultak kapcsán levelet írt a miniszterelnöknek. Levelében többek között ilyen kérdéseket tett fel: Okoz-e nehézséget Hazánk erőforrásainak ismeretében Hazánknak az, ha az Állam beavatkozik a devizahiteles szerződésekben rejlő, egyetlen adós által nem vállalt devizakockázat érvényesíthetőségének megszüntetésében?

A költségvetés és a pénzügyi intézmények anyagi kondícióinak ismeretében a válasz: nem. A levelet teljes terjedelmében IDE KATTINTVA olvashatod.

ÜZENT AZ ORSZÁGHÁZBAN ÉJSZAKÁZÓ JOBBIKOS A LEFEKVÉSHEZ KÉSZÜLŐDŐ ORBÁN VIKTORNAK.Dr. Varga-Damm Andrea: Miután az adófizetők engem azért fizetnek, hogy képviseljem őket, leültem a miniszterelnök úr ajtaja elé, és várom, hogy a kéréseimet teljesítse. Nem tudom, hogy megteszi-e, de úgy ítélem meg, hogy egy képviselőnek minden törvényes eszközt igénybe kell ahhoz vennie, hogy a népnek jobb legyen.

Az Adóskamara részéről ez a felhívás érkezett:

A PARLEMENTNÉL A HELYEM! MOST!

 

Damm Andrea várja a választ Orbán Viktortól a Parlamentben, hogy mikor hajlandó végre a devizahitel-károsultak kilakoltatásait leállítani!

Van egy vízióm! Ott vagyunk mi károsultak az ország háza előtt fehérben, feliratokkal, és egyre csak gyűlünk és gyűlünk…Andit kitartásra buzdítjuk, Viktort pedig válaszra, immáron megkerülhetetlenül!

Még az is lehet, hogy a látomásból valóság lesz! Rajtam nem fog múlni, 17 órakor ott vagyok!

TALÁLKOZUNK?! Köszönöm! Tóth Zsuzsanna.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM