MAGYARORSZÁG – 2018. A 33 MILLIÓS INGATLAN.

MAGYARORSZÁG - 2018. A 33 MILLIÓS INGATLAN.

MAGYARORSZÁG – 2018. A 33 MILLIÓS INGATLAN.

[good_old_share]


Szilágyi Imréné – Ma megjött a végrehajtási elrendelésünk. 33 millió forintot kellene megfizetnünk, ami ugye teljes képtelenség. Mehetünk, ki tudja, hová?

 

Vége a kertészkedésnek, vége a kellemes nyugdíjas napoknak. Valakik nagyon jól járnak életünk munkájával szerzett, szeretett kis otthonunkkal.Egy-két "érdekesség":

A végrehajtó munkadíja: 83651 Ft, költségátalánya 42526 Ft, utazási költségátalánya 3500 Ft, egyéb költségátalánya 302205 Ft, jutaléka 1 316 896, végrehajtást kérőnek járó költségrész 85000 Ft, végrehajtást kérőnek felmerült költség 106860 Ft, stb. stb.

Tehát jócskán fizethetünk ezeknek a díszes alkalmazottaknak azért, mert kivernek minket az utcára, helyesebben már oda sem, hiszen erről is gondoskodtak. Így már kissé érthetőbb, miért is kell a magyar családokat szétverni, az ingatlanok mellett tetemes pénzeket számolnak föl aljasságukért is. Sokan sokan jól jártak a devizahitelesek vérén.

Tényleg: hova fogunk menni?

 

Míg eddig az volt a program: mit főzzek, reggel locsoljak vagy este, ma az: hová menjünk? Hol lakjunk?

Adjatok hálát mindenért, amitek van!  Remélem, aki idejön, szeretni fogja ezt a kis házat, kertet. Biztosan szebb lesz, mint nálunk, mert valószínűleg nekik majd sokkal több pénzük lesz csinosítani, rendezgetni, hiszen nekünk a feneketlen kútba, a bankba ment időtlen idők óta.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A legfontosabb, hogy mi hárman megmaradunk egymásnak, de az is lehet, hogy hárman háromfelé kell, hogy menjünk?!Kérlek, Istenem, mutasd az utat! Tudom, Te nem hagysz el soha, Benned bízunk és reménykedünk!

Ha valakinek bármi használható ötlete van, vagy valami tényleges segítséget jó szívvel föl tud ajánlani, ami valóban segít a helyzetünkön, szívesen fogadnám. Szilágyi Imréné.

NCK gondolat egyetlen képben:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM