KÁRTÉRÍTÉST! HATALMAS PÉNZÜGYI CSALÁS-ELINDULT AZ ÁLLAM ELLENI PER!

KÁRTÉRÍTÉST! HATALMAS PÉNZÜGYI CSALÁS-ELINDULT AZ ÁLLAM ELLENI PER!

KÁRTÉRÍTÉST! HATALMAS PÉNZÜGYI CSALÁS-ELINDULT AZ ÁLLAM ELLENI PER!

[good_old_share]


Majdnem kétezer ember összeállt, és közösen érvényesítik jogaikat. 

 

A pénzügyi felügyeleti szervek munkája nem volt megfelelő. Az állam felelősségét meg kell állapítani! Indul az állam elleni per!

Varju: ez a világ legnagyobb csalása!Varju László, a DK alelnöke a perrel kapcsolatban az ATV Start című műsorában péntek reggel elmondta: a bíróság azt vizsgálja, hogy a Magyar Nemzeti Bank és az Állami Számvevőszék működése, ellenőrző tevékenysége megfelelő volt-e. Amennyiben a bíróság jogerősen megállapítja a felelősségüket, az államnak kártérítést kell fizetnie. A károsultakkal kapcsolatban Varju László elmondta a műsorban: sokan a nyugdíjas éveikre, vagy a temetésükre félretett pénzüket veszítették el.

A brókerkárosultak követelik az állam felelősségvállalását az ügyükben. A Quaestor, a Buda-Cash és a Hungária brókercégek egykori ügyfelei 29 milliárd forintot követelve, bírósághoz fordultak, mivel a pénzintézetek csődöt mondtak, és ők nem kapták vissza a pénzüket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Varju szerencsésnek tartja, hogy majdnem kétezer ember összeállt, és közösen érvényesítik a követeléseiket.

"Ez a világ legnagyobb csalása!"- jelentette ki a brókerbotrányról.  A jogerős bírósági ítélet után az államnak kötelezettséget kell vállalnia a károsultak kifizetésére, jelentette ki a DK alelnöke.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM