KÁRTÉRÍTÉST! HATALMAS PÉNZÜGYI CSALÁS-ELINDULT AZ ÁLLAM ELLENI PER!

loading...

KÁRTÉRÍTÉST! HATALMAS PÉNZÜGYI CSALÁS-ELINDULT AZ ÁLLAM ELLENI PER!


Majdnem kétezer ember összeállt, és közösen érvényesítik jogaikat. 

 

A pénzügyi felügyeleti szervek munkája nem volt megfelelő. Az állam felelősségét meg kell állapítani! Indul az állam elleni per!

Varju: ez a világ legnagyobb csalása!Varju László, a DK alelnöke a perrel kapcsolatban az ATV Start című műsorában péntek reggel elmondta: a bíróság azt vizsgálja, hogy a Magyar Nemzeti Bank és az Állami Számvevőszék működése, ellenőrző tevékenysége megfelelő volt-e. Amennyiben a bíróság jogerősen megállapítja a felelősségüket, az államnak kártérítést kell fizetnie. A károsultakkal kapcsolatban Varju László elmondta a műsorban: sokan a nyugdíjas éveikre, vagy a temetésükre félretett pénzüket veszítették el.

loading...

A brókerkárosultak követelik az állam felelősségvállalását az ügyükben. A Quaestor, a Buda-Cash és a Hungária brókercégek egykori ügyfelei 29 milliárd forintot követelve, bírósághoz fordultak, mivel a pénzintézetek csődöt mondtak, és ők nem kapták vissza a pénzüket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Varju szerencsésnek tartja, hogy majdnem kétezer ember összeállt, és közösen érvényesítik a követeléseiket.

"Ez a világ legnagyobb csalása!"- jelentette ki a brókerbotrányról.  A jogerős bírósági ítélet után az államnak kötelezettséget kell vállalnia a károsultak kifizetésére, jelentette ki a DK alelnöke.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás