2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

[good_old_share]


Ha nem a saját szemünkkel látnánk, akkor nem hinnénk el. Jogállam? Jogérvényesítés? Itt tartunk 2018-ban! Videó alább!

 

2018-at írunk! A közösségi hálózaton mindenki számára elérhető Horváth Rudolf által közzétett bejegyzést és videót változtatás nélkül adjuk közre.



Kommentet nem írunk hozzá, mert nem is nagyon lehet szavakat találni. Ettől függetlenül az esettel kapcsolatban a te gondolataidat szívesen olvasnánk.

Azért annyit megjegyzünk, hogy nem nagyon hallottunk olyan esetről, hogy a közjegyző a „deviza”-hiteles szerződéskötéskor bezárkózott volna az irodájába, és nem akart volna az ügyfelekkel találkozni….persze akkor nem is jöhetett volna létre a te szerződésed sem!

 

Horváth Rudolf: Itt tartunk! A közjegyző, mint járásbíróság fizikailag akadályozza meg, hogy egy jogvesztő határidős fellebbezést átadjunk neki. Sőt amikor becsengettünk hozzá azonnal rendőröket hívott ránk. (kicsit ideges voltam ezért néha a fellebbezést végzésnek hívom).

Egyre népszerűbb a közjegyző asszony. Három nap alatt több mint 4 ezren nézték meg a facén ezt a videót. – Horváth Rudolf.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/



[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM