2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

2018-DEVIZAHITELES JOGÉRVÉNYESÍTÉS MAGYARORSZÁGON.

[good_old_share]


Ha nem a saját szemünkkel látnánk, akkor nem hinnénk el. Jogállam? Jogérvényesítés? Itt tartunk 2018-ban! Videó alább!

 

2018-at írunk! A közösségi hálózaton mindenki számára elérhető Horváth Rudolf által közzétett bejegyzést és videót változtatás nélkül adjuk közre.

loading...Kommentet nem írunk hozzá, mert nem is nagyon lehet szavakat találni. Ettől függetlenül az esettel kapcsolatban a te gondolataidat szívesen olvasnánk.

Azért annyit megjegyzünk, hogy nem nagyon hallottunk olyan esetről, hogy a közjegyző a „deviza”-hiteles szerződéskötéskor bezárkózott volna az irodájába, és nem akart volna az ügyfelekkel találkozni….persze akkor nem is jöhetett volna létre a te szerződésed sem!

 

Horváth Rudolf: Itt tartunk! A közjegyző, mint járásbíróság fizikailag akadályozza meg, hogy egy jogvesztő határidős fellebbezést átadjunk neki. Sőt amikor becsengettünk hozzá azonnal rendőröket hívott ránk. (kicsit ideges voltam ezért néha a fellebbezést végzésnek hívom).

Egyre népszerűbb a közjegyző asszony. Három nap alatt több mint 4 ezren nézték meg a facén ezt a videót. – Horváth Rudolf.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKOK MEGÚSSZÁK A BÜNTETÉSEKET?
A BANKOK MEGÚSSZÁK A BÜNTETÉSEKET?

A BANKOK MEGÚSSZÁK A BÜNTETÉSEKET? [good_old_share] A BANKOKAT IS MEGBÜNTETIK A HATÓSÁGOK?   Vajon a bankok tulajdonait is ellenőrzik a...

DEVIZAKÁROSULTAK, HITELKÁROSULTAK! MOST FIGYELJETEK!
DEVIZAKÁROSULTAK, HITELKÁROSULTAK! MOST FIGYELJETEK!

DEVIZAKÁROSULTAK, HITELKÁROSULTAK! MOST FIGYELJETEK! [good_old_share] Olvasd el figyelmesen és oszd meg! Követeléskezelők, behajtók...stb. most csak pisloghatnak!   Dr. Marczingós egy...

Close