“DEVIZAHITELEK” – PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK

"DEVIZAHITELEK" - PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK!

"DEVIZAHITELEK" – PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK

Pókáék házhoz mennek, hívni sem kell őket – avagy beszari-e a fideszes képviselő ?

A valagnyaló Betlennek volt egy műsora több éven át a tv-ben “Jani házhoz megy” címmel. Jani jobban tette volna leginkább, ha marad a hátsaján és nem égeti magát szénné ezzel az egyébként borzasztóan önmagát fényesítő riportsorozattal.

Egyébként Janinak nem volt miért házhoz mennie, kivéve önmaga fényezését – írja az Internetfigyelő.

Póka Lászlóék viszont mostanában nem azért járnak közéleti személyiségek házai elé, hogy önmagukat dicsőítsék. Sőt még riportot sem készít róluk a média, annál inkább hallgat. Céljuk Betlennel szemben viszont az igazság, felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi gazember van ebben az országban felelős pozícióban, jó pénzért az adófizetők által fenntartva, akik visszaélnek hatalmi pozíciójukkal és a kisemberek nyomorán még egyet ütve, azok sorsa felől döntenek, azokról, akiktől a fizetésüket kapják. És ez nem vicc.

A Nem adom a házam mozgalom vezetője és tagsága december 11-én délután 4-től, Bóna Zoltán fideszes országgyűlési képviselő háza elé tervezett egy megmozdulást. (hamarosan beszámolunk az eredményről) Nem hisszük, hogy a mélyen tisztelt képviselő úr odatolná a képét és lealacsonyodna az egyszerű emberek közé szerény személyének “megvillantásával”. Ez nem jellemzi a fideszes képviselőket.

Bóna Zoltán azonban a múltját tekintve nem csupán országgyűlési képviselőként funkcionál (egyébként csupán 2014-óta), de korábban ő volt Dunavarsány polgármestere is. Ezért is érdekes lenne, ha bele merne nézni a helyiek szemébe, akik azért akarják kérdőre vonni, hogy megtudják, miért nyomott igen gombot a devizahitelek forintosításáról szóló törvény mellett. Ja, hogy a frakciófegyelem… Hát persze. Az ugyebár sokkal erősebb a kisemmizettek igazánál, és persze nem vesz ki pénzt a képviselő pénztárcájából sem.

No, hát ennyit érnek a képviselők, önmagukon kívül mást nem képviselnek és bizony kevés a kivétel.
Ha Bóna Zoltánnak van vér a pucájában, akkor otthon lesz és “alászáll” Pókáék közé. Ha nem, megerősíti mindazt, amit itt leírtunk.
És, hogy ne legyen unalmas, valamint egyoldalú a deviza-károsultak szándéka, ők még arra is képesek voltak, hogy egy levélben felhívják figyelmét az ifjú politikai titánnak arra, hogy mi a szándékuk a háza előtt. A LEVELET IDE KATTINTVA ELOLVASHATOD!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM