“DEVIZAHITELEK” – PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK

"DEVIZAHITELEK" - PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK!

"DEVIZAHITELEK" – PÓKÁÉK HÁZHOZ MENNEK

Pókáék házhoz mennek, hívni sem kell őket – avagy beszari-e a fideszes képviselő ?

A valagnyaló Betlennek volt egy műsora több éven át a tv-ben “Jani házhoz megy” címmel. Jani jobban tette volna leginkább, ha marad a hátsaján és nem égeti magát szénné ezzel az egyébként borzasztóan önmagát fényesítő riportsorozattal.

Egyébként Janinak nem volt miért házhoz mennie, kivéve önmaga fényezését – írja az Internetfigyelő.

loading...

Póka Lászlóék viszont mostanában nem azért járnak közéleti személyiségek házai elé, hogy önmagukat dicsőítsék. Sőt még riportot sem készít róluk a média, annál inkább hallgat. Céljuk Betlennel szemben viszont az igazság, felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi gazember van ebben az országban felelős pozícióban, jó pénzért az adófizetők által fenntartva, akik visszaélnek hatalmi pozíciójukkal és a kisemberek nyomorán még egyet ütve, azok sorsa felől döntenek, azokról, akiktől a fizetésüket kapják. És ez nem vicc.

A Nem adom a házam mozgalom vezetője és tagsága december 11-én délután 4-től, Bóna Zoltán fideszes országgyűlési képviselő háza elé tervezett egy megmozdulást. (hamarosan beszámolunk az eredményről) Nem hisszük, hogy a mélyen tisztelt képviselő úr odatolná a képét és lealacsonyodna az egyszerű emberek közé szerény személyének “megvillantásával”. Ez nem jellemzi a fideszes képviselőket.

Bóna Zoltán azonban a múltját tekintve nem csupán országgyűlési képviselőként funkcionál (egyébként csupán 2014-óta), de korábban ő volt Dunavarsány polgármestere is. Ezért is érdekes lenne, ha bele merne nézni a helyiek szemébe, akik azért akarják kérdőre vonni, hogy megtudják, miért nyomott igen gombot a devizahitelek forintosításáról szóló törvény mellett. Ja, hogy a frakciófegyelem… Hát persze. Az ugyebár sokkal erősebb a kisemmizettek igazánál, és persze nem vesz ki pénzt a képviselő pénztárcájából sem.

No, hát ennyit érnek a képviselők, önmagukon kívül mást nem képviselnek és bizony kevés a kivétel.
Ha Bóna Zoltánnak van vér a pucájában, akkor otthon lesz és “alászáll” Pókáék közé. Ha nem, megerősíti mindazt, amit itt leírtunk.
És, hogy ne legyen unalmas, valamint egyoldalú a deviza-károsultak szándéka, ők még arra is képesek voltak, hogy egy levélben felhívják figyelmét az ifjú politikai titánnak arra, hogy mi a szándékuk a háza előtt. A LEVELET IDE KATTINTVA ELOLVASHATOD!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" - PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE.
“DEVIZAHITELEK” – PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE

"DEVIZAHITELEK" - PASSZÍV VÁRAKOZÁS A VÉGZETRE DEVIZAHITELFELSZÁMOLÁS - FACEBOOK KÖZÖSSÉG Csak jelzem, hogy kormányunk Csöbör Katalin fideszes képviselő elővezetésében változtatott...

"DEVIZÁS" BÜNTETŐÜGY - MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE.
“DEVIZÁS” BÜNTETŐÜGY – MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE

"DEVIZÁS" BÜNTETŐÜGY - MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE Ha bárkit zaklatna bank, követeléskezelő, faktoring, közjegyző, végrehajtó, ügyész vagy ehhez hasonló szerv, a...

Close