ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET

ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET.

ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET

Egy aktívan küzdő, tapasztalt devizakárosult véleménye – KEDVESEIM!

[cn-social-icon]

Nagyon el vagyok attól szomorodva, hogy mindenki az elszámolással foglalkozik! Pont azzal, amivel semmi teendő nincs!

Ha így folytatjuk elvesztek a részletekben, az érdemi lépések háttérbe szorulnak, és az károsultak egy részét kilakoltatják, a másik részét behajtják az öncsődbe, ami a legembertelenebb lesz a világon magyar módra!

Sem az amerikai, sem a német és se a Skandináv Magáncsőd modellt nem követi!

NEM ÉRTEM EZT A HÜLYE ELSZÁMOLÁSI HERCE-HURCÁT! Panasz, nem fogadom el és kész! Ezzel vége! 10 percnél többet nem érdemes vele foglalkozni… Koncentrálj a szerződésed érvénytelenítésére!

Ennyi a dolgod:

1. Bíróságra a kereset beadása a bank ellen a szerződés érvénytelensége miatt! (van költség és van illetékmentesség!)

2. Befejezed a banknak a fizetést!

3. Megszünteted a bankszámládat!

DE VAN EGY MÁSIK MEGOLDÁS IS!

Fizeted a fizethetetlent! Gondolom ez most már tiszta lett mindenkinél, hogy ellopták a lóvét és megváltoztatták a hitelszámlád, hitelszámod és kaptál egy új kölcsönt! Már ha ezt kölcsönnek lehet nevezni, hiszen pénzt nem adtak csak a havi törleszteni valód!

FELELŐS, FELNŐTT EMBEREK, FELELŐS, FELNŐTT DÖNTÉSEKKEL!

Én szóltam időben!

Még valami:

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy addig ne bántsuk az ügyvédeket, amíg nem vagy túl 7-8 tárgyaláson. Én túl vagyok. Az ügyvéd pénzért dolgozik, hiszen ezért tanult sok éven keresztül!

Szabad megkérdezni az ügyvédeket, hogy esetleg nem fizethetem részletben a megbízást? Meg kell győződni. De….a győzelemhez Te is kellesz ! Sok munka van vele, ha eredményt szeretnél elérni!

Szalagyi Erzsébet

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM