ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET

ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET

Egy aktívan küzdő, tapasztalt devizakárosult véleménye – KEDVESEIM!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Nagyon el vagyok attól szomorodva, hogy mindenki az elszámolással foglalkozik! Pont azzal, amivel semmi teendő nincs!

Ha így folytatjuk elvesztek a részletekben, az érdemi lépések háttérbe szorulnak, és az károsultak egy részét kilakoltatják, a másik részét behajtják az öncsődbe, ami a legembertelenebb lesz a világon magyar módra!

Sem az amerikai, sem a német és se a Skandináv Magáncsőd modellt nem követi!

NEM ÉRTEM EZT A HÜLYE ELSZÁMOLÁSI HERCE-HURCÁT! Panasz, nem fogadom el és kész! Ezzel vége! 10 percnél többet nem érdemes vele foglalkozni… Koncentrálj a szerződésed érvénytelenítésére!

Ennyi a dolgod:

1. Bíróságra a kereset beadása a bank ellen a szerződés érvénytelensége miatt! (van költség és van illetékmentesség!)

2. Befejezed a banknak a fizetést!

3. Megszünteted a bankszámládat!

DE VAN EGY MÁSIK MEGOLDÁS IS!

Fizeted a fizethetetlent! Gondolom ez most már tiszta lett mindenkinél, hogy ellopták a lóvét és megváltoztatták a hitelszámlád, hitelszámod és kaptál egy új kölcsönt! Már ha ezt kölcsönnek lehet nevezni, hiszen pénzt nem adtak csak a havi törleszteni valód!

FELELŐS, FELNŐTT EMBEREK, FELELŐS, FELNŐTT DÖNTÉSEKKEL!

Én szóltam időben!

Még valami:

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy addig ne bántsuk az ügyvédeket, amíg nem vagy túl 7-8 tárgyaláson. Én túl vagyok. Az ügyvéd pénzért dolgozik, hiszen ezért tanult sok éven keresztül!

Szabad megkérdezni az ügyvédeket, hogy esetleg nem fizethetem részletben a megbízást? Meg kell győződni. De….a győzelemhez Te is kellesz ! Sok munka van vele, ha eredményt szeretnél elérni!

Szalagyi Erzsébet

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás