Lesz végleges megoldás a devizahitelesek problémáira?

Járvás Éva, devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, Lesz végleges megoldás a devizahitelesek problémáira

A "deviza alapú" szerződések ezer sebből véreznek. Járvás Éva az elmúlt tíz év folyamán számtalan ilyen típusú "kölcsönt" nyújtó bank szerződéseit szakmai szemmel átvizsgálta.

VIDEÓ AZ OLDALON! A szakember állítása alapján a bankot tiltott elszámolást végeztek a devizahitel néven futott szerződések esetében.

Mindeközben az elmúlt évtizedben 3-4000 devizahiteles embertársunk vetett véget életének önkezüleg, mert helyzetüket kilátástalannak érezték mert képtelenek voltak a bankok csillapíthatatlan, és folyton növekvő profitéhségének eleget tenni.

Az Egyenes Beszéd vendégei Járvás Éva vállalati tervező, könyvelő és Gyulai Sándor ügyvéd.

Járvás Éva gondolatait a videó után olvashatod!Járvás Éva:
Különösen azoknak ajánlom, akik nem kerültek a devizahitel csapdájába. Az érintetteknek is javaslom, akik még nem tagjai a Devizahiteles Áldozatok Kártérítése zárt csoportunknak.

Mintha jogállamban, mintha kölcsön, mintha megoldás tart majdnem 20 éve. A mintha árnyékában azonban a valóság romba döntötte a gazdaságot, tönkretett rengeteg családot. A mintha jogállam nem jogállam, a mintha kölcsön nem kölcsön, a mintha megoldás nem megoldás.

Rosszul megfogalmazott problémára adott jó válasz is rossz válasz a tényleges problémára.
Ideje lenne elhagyni a minhát és a valósáról beszélni. 
Kaptunk lehetőséget rá, hogy a mintha álcát lebontsuk a tényekről.
Akik a  mintha működés elszenvedői, azok jól tudják, hogy semmi nem az aminek eddig mondták. Azoknak is jó lenne ha tisztába kerülnének a valósággal akik eddig hibáztatták az áldozatokat.

Mindenki felelőssége és mindenki jól felfogott érdeke, hogy a jogállamba vetett bizalom helyreálljon és olyan táradalomban tudjunk élni, ahol az embereknek nem kell politikával foglalkozni, mert a politikusok a valós feladatukat látják el.  A társadalom jólétét szolgálják és a valós problémákra valós megoldásokat keresnek.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM