MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI

MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI.

MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI (dolgozat)


[good_old_share]

loading...

Dr. Varga-Damm Andrea – Kedves Barátaim!

 

Ma betelt a pohár és úgy gondoltam, hogy közzé teszem mindazokat a tapasztalataimat, amelyek az általam képviselt perekben a Merkantil Bank képviselőinek jogellenes tevékenységéről adnak számot. Akiknek nincs ilyen jellegű hitele, legalább ezen írás alapján is láthatják, miket kell elviselnie azoknak, akik csak az autójukat egy egyszerű Suzukira cserélték, vagy akik csak egyszerűen egyel több szobát szerettek volna.
Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg, jusson el mindenkihez, aki ilyen ügyekben érintett lehet!

Több perben látok el képviseletet, ahol a Merkantil Bank az alperes, de van két olyan, párhuzamosan folyó ügy, amelyekben a Merkantil Bank képviselőjének tevékenysége már régen átlépte a bűncselekmények elkövetésének határát.

Az egyik per a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, a másik a Budapesti II. és III. kerületi Bíróságon zajlik. Az egyik perben a Fidesz egyik nagy tekintélyű sajtósának édesapját képviselem, a másikban pedig egy kiváló ügyvéd kartársnőt.

loading...

A Merkantil Bank teljesen rendetlenül, jogszabálysértően kötötte meg szerződéseit általában a gépjármű kereskedők segítségével, s amikor az ügyfelek rájöttek a csalásokra, megalapozatlan követelésekre, maga a Bank is rájött, hogy bizony, hibák sorozatát követte el, amelyek okán az ügyfeleknek igazuk van. Nehogy azt higgyétek, hogy korrekten feltartotta volna ez a Bank a kezét, dehogy, sorozatban meghamisítja az ügyletek iratait olyan utólagos szerződési rendelkezések "iratokba helyezésével", amelyeket a perekben támadunk.

Az egyik perben, amelyben a gépjármű törzskönyvét kérjük ki, a sorszámozott oldalú szerződés két lapja közé behelyezett egy sorszám nélküli, szövegében semmiféle módon a szerződés szövegébe nem illeszthető további oldalt, amelybe beleírta, hogy az ügyfél hozzájárul a törzskönyv banknál tartásához. Természetesen ügyféltől aláírás rajta nincs.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A másik perben, ahol az ügyfél 0 %-os THM-vel vásárolt Suzukit, s a szerződés tartalma ellenére közel kétszer annyit szedett be az ügyféltől a Bank, mint ami járt volna, azért, hogy a 0 %-os THM-et ne érvényesíthesse az ügyfél a bíróság előtt, a Merkantil egyszerűen kicserélte a szerződés első oldalát, azt bizonyítandó, hogy kamatos kölcsönben állapodtak meg. Ügyfélnél a 0 %-os kamatú szerződés, Merkantilnál 7 %-on felüli kamatú szerződés.
Bíróság kérdésére, hogy mivel bizonyítja a Merkantil azt, hogy az általa átadott, az ügyfél aláírását nem tartalmazó első oldal a megállapodott szerződés, a Merkantil képviselője átad a bíróságnak egy kölcsönkérelmet, amin ugyanazok az adatok vannak, amelyek az általa adott szerződés első oldalán.

Az ügyfél közli, hogy a kölcsön kérelmen nem az ő aláírása szerepel, az egy hamisítvány. (laikus szemmel is láthatók az aláírások közötti különbségek) A Merkantil nagy hanggal követeli, hogy akkor rendeljenek ki szakértőt, hogy megállapítsák, egyezik-e az aláírás. Erre megkérdezi a bíró, hogy ha a kölcsönszerződés 2005. augusztus 1-én köttetett, miért kellett 2005. augusztus 4-én kölcsönkérelmet kitöltetni az ügyféllel? Még hamisítani sem tudnak ügyesen! 3 nappal később kérte az ügyfél a kölcsönt, mint ahogy megkapta? Természetesen a bank képviselőjének torkán akad a szó.
Iszonyatos az a bűnös magatartás, amelyet egyes bankok képviselői meg mernek engedni maguknak. Itt az ideje, hogy a történetekhez nevek is társuljanak! Tudja meg mindenki, hogy kik hajtják végre a polgárok bűnös kifosztását!

Mindkét ügyben az összes beadványt – azok hamis mellékleteivel –

DR. RÁSA MIRTILL jogtanácsos nyújtotta be. A tárgyalásokon dr. Lutz Aida Ágnes jogtanácsos jár el helyette.

DR. RÁSA MIRTILL VÁLASZTOTT BIRÓ! EZ AZ EMBER, AKI MINDEHHEZ SEGÉDKEZET NYÚJT, KOMOLY, A GAZDASÁGI ÉLETBEN JELENTŐS SZEREPET BETÖLTŐ SZERVEZETEK JOGVITÁIBAN DÖNTHET! (képét alább láthatjátok)

Igy folynak ezek a perek, s ha ezekben nem az IGAZSÁG győz, akkor tényleg felesleges a teljes igazságszolgáltatási rendszer. – Dr. Varga-Damm Andrea

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÁRSTETTES A KÖZJEGYZŐ?
TÁRSTETTES A KÖZJEGYZŐ?

TÁRSTETTES A KÖZJEGYZŐ? [good_old_share] Rudolf Golyó - „Az eljáró közjegyző a végrehajtást nem rendelheti el automatikusan,’ A 1245/B/2011. AB határozatában...

A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT VISSZAVONÁSA.
A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT VISSZAVONÁSA

A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT VISSZAVONÁSA [good_old_share] DrVarga István bejegyzése: - Vissza kell vonni a tartozás elismerő nyilatkozatot, és ezek után a...

Close