TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT

TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT!

TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Az uzsorás retteg a Sárgapólósoktól. – Maga nyilatkozott így, amikor távoltartást kért.

 

Cikk: Póka László

loading...

Természetesen a kérelemmel, és az eljárással foglalkoztunk a legutóbbi mozgalmi találkozón is. Ezt rögzítettük, és elhelyeztünk több üzenetet is az uzsorás, és ügyvédei számára. Szinte biztos, hogy ez a videó már benne is van a zaklatás nyomozati anyagában. Azt is el tudom képzelni, hogy nem a gyanúsítottak védelmében akarják felhasználni.
Videó itt nézhető meg: (a cikk a videó után folytatódik)
Előzmények: 
2013 óta néhányszor véleményt nyilvánítottunk a Budapest XII. kerület Laura út 26. számú ház előtti közterületen. 28 hónap alatt a beadványuk szerint összesen 15 alkalommal. 
Ebből négy alkalom bejelentett rendezvény volt. 
Többször volt, hogy csupán néhány perces sajtótájékoztató zajlott. Olyant is felsorolnak zaklatásként, amikor egy személy volt jelen.

Az uzsorásnak az igazság kimondásától úgy tele lett a gatyája, hogy eljárások sorozatát indíttatta ellenünk. Mivel egyetlen esetben sem marasztaltak el, magánindítvánnyal élt zaklatás miatt. Ki más nyomozna ilyen súlyos ügyben, mint a Nemzeti Nyomozó Iroda.

(Csak csendben kérdezem, hogy ha Te, egyszerű állampolgár jelentenél fel valakit, hogy zaklat, akkor is az NNI nyomozna? Vajon akkor is erőt felmutatva személyesen kézbesítenék a nyomozók a kihallgatási meghívókat, és beszélgetnének a gyanúsítottak szomszédaival, vagy családtagjaival? Vagy ez a megbecsülés csak a Sárgapólósoknak szól?)

loading...

Az uzsorás szerint a célunk az volt, hogy megfenyegessük, és beleavatkozzunk a mindennapi magánéletébe. 
Mivel – ahogyan írják a beadvány 17. pontjában – az NNI által folytatott nyomozás sem rettentette el a rettenthetetlen Sárgapólósokat attól, hogy a véleménynyilvánításhoz való alapvető jogukkal éljenek, zaklatási ügy nyomozása idejére távoltartás elrendelését kérte. 
– Ne léphessünk vele kapcsolatba, és ne mehessünk a Laura útra. – Csak jelzem, hogy a Laura út még közterület. Akkor is az, ha szinte minden telek már piCSányi érdekeltség.

A beadványokban valós veszélyként írják le, hogy esetleg az életükre törünk. Kinézik belőlünk. Meg is indokolják.
Az külön érdekes, hogy a 28 hónap alatti 15 megjelenést mindennapi életvitelbe való beavatkozásnak tekintik. HA jól értem, akkor nekik kéthavonta van egy mindennapjuk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ennek a cikknek, és a fenti videónak nem a jogi érvelés a célja.
Megmutatjuk azt, hogy bármennyire vergődnek, a kifosztottak hangját nem lehet elnyomni.
Észre kell venniük, hogy minden eljárásból valami olyant hozunk ki, ami számunkra előnyös.
Azt is látniuk kell, hogy minél jobban próbál a már fogatlan oroszlán karmolni, annál erősebbek, annál hangosabbak, annál elszántabbak, és annál ötletesebbek leszünk.
HA nem is látványosan, de észrevehető, hogy egyre többen támogatják a határozott fellépést.A videón kielemezzük a legtöbb alapvető hazugságát a beadványnak.

Most inkább a következőkön gondolkodjunk el: 
– Ha nem 1-30 ember jelenne meg kéthavonta az uzsorás, és a többi patkány házánál, hanem napi szinten lenne százak által a számonkérés, akkor vajon élhetőbb országban élnénk-e?
– Ha nem a szájhősök, beszarik, haszonlesők, gyáván megalkuvók mutatnák az irányt, – és bíznák rájuk a sorsukat a lusták – akkor vajon megoldódott volna már a SeVizás, és a többi társadalmi probléma?

Szerintem a válasz igen. Gondolkodj el ezen Te is!
Vajon miért a Sárgapólósok ellen van ennyi eljárás?
Vajon a szájtépők, levélírogatók miért nem zavarják a hatalmat?
Amennyi duma volt már eddig… – ha szavakkal meg lehetett volna oldani, vajon nem lennénk-e már túl rajta?

Nem kívánok szép álmokat. Nem kívánok viharos ébredést sem, mert az be fog következni. 
Ha nem cselekszel, (esetleg pótcselekszel) akkor arra fogsz ébredni, hogy nincs otthonod, a pénzhatalom csúszómászó rabszolgája leszel.
A cselekvőknek is viharos lesz az ébredés. Mint a Sárgapólósok mindennapja. 
– De nekik, – a cselekvőknek – legalább lesz arra okuk, hogy büszkén nézzenek tükörbe.

A távoltartó beadvány itt olvasható: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1398066410219300.1073741988.626932930665989&type=3

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS?
JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS?

JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS? [good_old_share] Azt mindenki érzi, hogy a devizakárosultak jelenlegi jogi „rendezése” egyre tarthatatlanabb....

ÚJABB JOGI PROBLÉMÁK A DEVIZAHITELEKKEL! MEDDIG KÍNLÓDUNK MÉG EZZEL?
ÚJABB JOGI PROBLÉMÁK A DEVIZAHITELEKKEL! MEDDIG KÍNLÓDUNK MÉG EZZEL?

ÚJABB JOGI PROBLÉMÁK A DEVIZAHITELEKKEL! MEDDIG KÍNLÓDUNK MÉG EZZEL? [good_old_share] Előszó: A levél szerzője a címzett és mozgalmunk e-mail címe...

Close