DEVIZAKÁROSULTAK ALÁÍRÁSA-USA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC.

DEVIZAKÁROSULTAK ALÁÍRÁSA-USA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC.

DEVIZAKÁROSULTAK ALÁÍRÁSA-USA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC.

[good_old_share]


Járvás Éva – Aláírások érkeztek Magyarország, USA, Németország, Svájc Nagy Britannia, Belgium… Eddig 900 támogató. Köszönöm szépen!
Csak így tovább! Osszátok!

Kicsit lassan gyűlnek az aláírások. Ne hallgassatok a lebeszélő szirénhangokra!

A kárpótlás és a kártérítés között az a különbség, hogy a kárpótlás törvényi erőnél mindenkinek kell, hogy járjon aki kárt szenvedett el a devizahitele kapcsán,
A kártérítést pedig perelned kell 6% illeték lerovása után és vagy lesz belőle valami vagy nem, az illetéket akár bukhatod is. A képviselőd viszont jól jár akár buksz, akár nyersz.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Örülök, hogy oly sokan átlátták a kárpótlási törvény követelésének lényegét és még az ünnep alatt is rászánták azt az 1 percet, hogy aláírják, vagy akár 10 percet is, hogy elolvassák a teljes anyagot.

Közreműködésetekkel 615 "ünnepi üdvözletet" kapott tőlünk az állam eddig.
Köszönet nektek és további kellemes pihenést kívánok! – Járvás Éva.

[emailpetition id=”1″]

Az aláírásokat IDE KATTINTVA tudod megnézni.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM