„DEVIZAHITEL”: EGYRE NEHEZEBB HELYZETBEN BÍRÓ ICA

„DEVIZAHITEL”: EGYRE NEHEZEBB HELYZETBEN BÍRÓ ICA.

„DEVIZAHITEL”: EGYRE NEHEZEBB HELYZETBEN BÍRÓ ICA [cn-social-icon]

Hiába remélte Bíró Ica, hogy kilábal a bajából, hiába vett részt aktívan megmozduláson, a csapdából nincs menekvés – írja a Bors.

Mára elviselhetetlen teherrel nehezedik rá svájci frank hitele.Többmilliós bankhitele miatt egyre nehezebb helyzetbe kerül Bíró Ica. A Metal Lady tavaly januárban volt kénytelen eladásra vagy kiadásra bocsátani közel 100 millió forint értékű, 240 négyzetméteres ingatlanát, melyet máig élete egyik fő művének tart.

A Buda szívében, a Krisztina körúton 2006-ban kialakított Megújulás Klubban egykor modellképzés, kineziológia és kozmetikai kezelések kaptak helyet, most azonban több mint egy éve üresen kong. Ica ugyanis svájci frank alapú devizahitele miatt képtelen volt fenntartani, vállalni az üzlettel járó költségeket, kifizetni az alkalmazottak bérét és a törlesztőrészleteket.

 Százmilliós ingatlanára, 140 forintos kezdő árfolyamban felvett svájci frank hitele ugyanis kilenc év alatt a duplájára nőtt.

– Tavaly már akadt volna több vevő, de sajnos végül nem jött össze az üzlet. Azóta is próbálkozom a kiadással, eladással vagy befektetővel, de még nem jött el az igazi. A kerületi önkormányzat is igényt tartott volna rá, ám olyan árat akartak fizetni, mely nem volt elég ahhoz, hogy megegyezzek a bankkal – sóhajtott Ica, aki örülne, ha végre megszabadulhatna a vállát nyomó anyagi terhektől.

– Nem akarok panaszkodni, és nem is fogok, mert hiszek az igazságban. Felháborítónak tartom, hogy több ezer emberrel együtt ilyen kilátástalan helyzetbe hoztak a bankok.
Ha tehetném, és lenne egy partnerem, újra beindítanám a vállalkozást, de egyelőre csak az eladást és a kiadást látom biztos megoldásnak. Iroda, szépségszalon, de akár rendelőnek is megfelelő helyiség – magyarázta a fitneszlady, aki bízik benne, hogy az egyre javuló ingatlanpiac az ő malmára hajtja a vizet.

Már több barátja végzett magával

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

A biztos egzisztencia elvesztése nem csak pénzügyi aggodalmakat, de lelki nyomort is okozhat a hiteltartozással küzdő embereknek. Bíró Ica már több barátját is elvesztette, akik öngyilkossággal vetettek véget életüknek a kilátástalan helyzet miatt. Ica ennek ellenére továbbra is bizakodik, és a kiutat nem csak az ingatlanpiac fellendülésétől reméli, de pozitív gondolkodásától is. Banki hitelt azonban soha többé nem venne fel. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELES" PIRAMISJÁTÉK - VIDEÓ.
“DEVIZAHITELES” PIRAMISJÁTÉK – VIDEÓ

"DEVIZAHITELES" PIRAMISJÁTÉK - VIDEÓ A felvétel igyekszik bemutatni a „devizahitelezés” néven elhíresült piramisjáték kialakulásának következményeit. [cn-social-icon] A felvétel igyekszik bemutatni a...

DR. LÉHMANN - NEM HALLGATHATOK TOVÁBB.
DR. LÉHMANN – NEM HALLGATHATOK TOVÁBB

DR. LÉHMANN - NEM HALLGATHATOK TOVÁBB Minden devizában nyilvántartott forintkölcsön szerződési problémával foglalkozó ügyvédnek illene tudni azt, amit  http://www.civilkontroll.com/szoltam-idoben-az-osszetartas-ereje/ címen...

Close