DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

[good_old_share]


Az alábbi sorokat egy olvasónk küldte részünkre. Érdemes alaposan elolvasni és átgondolni az írás tartalmát. Egyszerűen és mindenki számára érthetően megfogalmazta a „deviza”-csalás lényegét.

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontrol!

 

Az úgynevezett devizahitelekkel kapcsolatban még a mai napig is sokan vitatkoznak azon, hogy volt, vagy nem volt deviza a hitelek mögött.De ez a vita félreviszi a károsultakat.

Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy tisztán bizonyítható a bankok által elkövetett csalás ténye, és ezt a tény már korábban megerősítésre került politikusok és magas beosztású pénzügyi szereplők részéről is!

 

A vallomások rendelkezésre állnak, csak sajnos nagyon kevesen figyeltek fel ezekre, vagy kevesen használták fel ezeket a perek során. Pedig ezek alapján tisztán és egyértelműen bizonyítható a bankok által elkövetett csalás, megtévesztés.

Mi történt valójában? Mi hitelért mentünk a bankba, de a bank hitelnek álcázva valami teljesen mást adott el nekünk.

A „pénzügyi termék” neve: deviza határidős ügylet. Ezt kaptuk mi hitel helyett, annak minden hátrányával és kockázatával együtt! Csak sajnos az „adós” szerződéses akarata a befektetési ügyletre nem terjedt ki. Nem is tudtunk arról, hogy a bank valójában ezt „adta” el nekünk!

Hát…erről nem volt szó! Képletesen szólva ez olyan, mintha bemennénk az üzletbe egy hűtőt vásárolni, majd miután a boltban átvettük az eladók által alaposan becsomagolt árut és hazavittük azt, csak otthon látnánk kicsomagolás közben, hogy a nagy dobozban egy lakatokkal és pántokkal lezárt kisebb láda van, ami ráadásul még ketyeg is!

Hát ez történt valójában. Mi tényleg a lezárt ketyegő ládát akartuk? Biztos, hogy nem! Viszont azért fizetünk. Még a mai napig is.Hogy nem hitelt (hűtőt), hanem deviza határidős ügyletet (ketyegő ládát) kaptunk, azt Dr. Kovács Levente a Bankszövetség főtitkára elmondta egy korábbi vallomásában. Viszont nem elég, hogy átvertek minket, még a házainkat, lakásainkat is viszik, és a jövedelmünket is tiltják!

Ez őrület. Ezek után még azt akarják elhitetni velünk, hogy mi vagyunk a hibásak?

A videó után a cikk folytatódik!Így történhetett meg, hogy a „forintosítás” után a hosszú évek alatt befizetett összegek egyszerűen eltűntek. A „tartozások” pedig sok esetben magasabbak lettek, mint az évekkel korábban kézhez kapott forint!

 

Mondjuk ki nyíltan! A forintosítást megszavazó parlamenti pártok ezzel a törvénnyel legalizálni akarták a bankok „devizahiteles” tevékenységét, és tisztára mosni az ügyfelektől megtévesztéssel, csalással elvett pénzeket.

Ez azért is megdöbbentő, mert a miniszerelnök korábban saját maga jelentette ki, hogy tisztában van azzal a ténnyel, hogy a bankok becsapták, megtévesztették ügyfeleiket.

A hanganyag után a cikk folytatódik:

Korábban Járvás Éva, egy pénzügyi szakember fordult a Magyar Államhoz, az Európai Parlamenthez és a Nemzetközi Bírósághoz.

 

Ő alaposan és jogszabályokkal alátámasztva igazolja, hogy a deviza határidős ügyleteteket nem adhatták volna el a bankok kölcsönnek, vagy hitelnek álcázva!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Leírja: Forintosítás – “a mai napig nem történt meg a “deviza kölcsönök” törvényes elszámolása. Fogyasztóvédelem ennek ellenőrzését szabotálta. A Bank az elszámolásával nem csak a 2000. évi C tv. és 250/2000 Kormányrendelet előírásait szegte meg súlyosan, hanem az Elszámolási törvényt sem teljesítette. Egy devizakereskedés elszámolását nem lehet megfeleltetni a kölcsön elszámolásával.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM