DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

DEVIZAHITEL-A CSALÁS BIZONYÍTVA.

[good_old_share]


Az alábbi sorokat egy olvasónk küldte részünkre. Érdemes alaposan elolvasni és átgondolni az írás tartalmát. Egyszerűen és mindenki számára érthetően megfogalmazta a „deviza”-csalás lényegét.

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontrol!

 

Az úgynevezett devizahitelekkel kapcsolatban még a mai napig is sokan vitatkoznak azon, hogy volt, vagy nem volt deviza a hitelek mögött.

loading...De ez a vita félreviszi a károsultakat.

Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy tisztán bizonyítható a bankok által elkövetett csalás ténye, és ezt a tény már korábban megerősítésre került politikusok és magas beosztású pénzügyi szereplők részéről is!

 

A vallomások rendelkezésre állnak, csak sajnos nagyon kevesen figyeltek fel ezekre, vagy kevesen használták fel ezeket a perek során. Pedig ezek alapján tisztán és egyértelműen bizonyítható a bankok által elkövetett csalás, megtévesztés.

Mi történt valójában? Mi hitelért mentünk a bankba, de a bank hitelnek álcázva valami teljesen mást adott el nekünk.

A „pénzügyi termék” neve: deviza határidős ügylet. Ezt kaptuk mi hitel helyett, annak minden hátrányával és kockázatával együtt! Csak sajnos az „adós” szerződéses akarata a befektetési ügyletre nem terjedt ki. Nem is tudtunk arról, hogy a bank valójában ezt „adta” el nekünk!

Hát…erről nem volt szó! Képletesen szólva ez olyan, mintha bemennénk az üzletbe egy hűtőt vásárolni, majd miután a boltban átvettük az eladók által alaposan becsomagolt árut és hazavittük azt, csak otthon látnánk kicsomagolás közben, hogy a nagy dobozban egy lakatokkal és pántokkal lezárt kisebb láda van, ami ráadásul még ketyeg is!

loading...

Hát ez történt valójában. Mi tényleg a lezárt ketyegő ládát akartuk? Biztos, hogy nem! Viszont azért fizetünk. Még a mai napig is.Hogy nem hitelt (hűtőt), hanem deviza határidős ügyletet (ketyegő ládát) kaptunk, azt Dr. Kovács Levente a Bankszövetség főtitkára elmondta egy korábbi vallomásában. Viszont nem elég, hogy átvertek minket, még a házainkat, lakásainkat is viszik, és a jövedelmünket is tiltják!

Ez őrület. Ezek után még azt akarják elhitetni velünk, hogy mi vagyunk a hibásak?

A videó után a cikk folytatódik!Így történhetett meg, hogy a „forintosítás” után a hosszú évek alatt befizetett összegek egyszerűen eltűntek. A „tartozások” pedig sok esetben magasabbak lettek, mint az évekkel korábban kézhez kapott forint!

 

Mondjuk ki nyíltan! A forintosítást megszavazó parlamenti pártok ezzel a törvénnyel legalizálni akarták a bankok „devizahiteles” tevékenységét, és tisztára mosni az ügyfelektől megtévesztéssel, csalással elvett pénzeket.

Ez azért is megdöbbentő, mert a miniszerelnök korábban saját maga jelentette ki, hogy tisztában van azzal a ténnyel, hogy a bankok becsapták, megtévesztették ügyfeleiket.

A hanganyag után a cikk folytatódik:

Korábban Járvás Éva, egy pénzügyi szakember fordult a Magyar Államhoz, az Európai Parlamenthez és a Nemzetközi Bírósághoz.

 

Ő alaposan és jogszabályokkal alátámasztva igazolja, hogy a deviza határidős ügyleteteket nem adhatták volna el a bankok kölcsönnek, vagy hitelnek álcázva!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Leírja: Forintosítás – “a mai napig nem történt meg a “deviza kölcsönök” törvényes elszámolása. Fogyasztóvédelem ennek ellenőrzését szabotálta. A Bank az elszámolásával nem csak a 2000. évi C tv. és 250/2000 Kormányrendelet előírásait szegte meg súlyosan, hanem az Elszámolási törvényt sem teljesítette. Egy devizakereskedés elszámolását nem lehet megfeleltetni a kölcsön elszámolásával.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!
PETÍCIÓ – DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

PETÍCIÓ - DEVIZAHITELEK - KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK! Tisztelt címzettek!   Magyar és uniós “deviza”- károsult állampolgárként támogatom és egyetértek Járvás...

DEVIZAHITELEK - KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!
DEVIZAHITELEK – KÁRPÓTLÁSI TÖRVÉNYT KÖVETELÜNK!

Forintosítás – “a mai napig nem történt meg a “deviza kölcsönök” törvényes elszámolása. Fogyasztóvédelem ennek ellenőrzését szabotálta. A Bank az...

Close