A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.

loading...

A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.

Email


A HVG arról számolt be, hogy a Nemzeti Eszközkezelő megkezdi az ingatlanok visszavásárlásáról szóló tájékoztató levelek postázását.

 

Itt a folyamat "menetrendje":

Megkezdődött a folyamat, amelynek keretében az állam lehetővé teszi, hogy a devizahitelesek visszavásárolhassák a NET-hez került ingatlanjaikat, az erről szóló tájékoztató leveleket a cég már elkezdte postázni.Az érintetteknek azokra 60 napon belül kell válaszolniuk a megfelelő nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével. A NET a leveleket az első körben január 31-ig küldi meg.

loading...

Az utolsó pillanatban jelentkező ügyfelekkel a cég már nem köt bérleti szerződést, ugyanakkor a felajánlott lakóingatlant megvásárolja, az ingatlan vételárát a jelzáloggal rendelkező hitelezőnek kifizeti, a tartozás így megszűnik, az ügyfél pedig kedvezményes feltételek mellett, egyösszegben vagy részletfizetéssel visszavásárolhatja ingatlanát.

Az érintetteknek 60 napjuk van arra, hogy erről nyilatkozzanak, ellenkező esetben a NET Zrt. nem vásárolja meg az ingatlant – írták közleményükben.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A programba már korábban bekerült, közel 32 ezer határozatlan időre szóló szerződéssel rendelkező ügyfél részére a NET Zrt. a következő körben, március 31-ig juttatja el azt a tájékoztató levelet, amelynek megválaszolására szintén 60 nap áll majd rendelkezésre.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás