HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

[good_old_share]


Nem szeretünk rossz hírekről beszámolni, de sajnos a tragédiák a „deviza”-károsultak mindennapjainak részét képezik.

 

Szerkesztőségünk tagjai több olyan károsultat ismertek személyesen, akik a bankok, végrehajtók, behajtók fenyegetései miatt inkább a halálba menekültek. Ezek a száraz tények! Lehet ezzel vitatkozni, de nem érdemes! Velünk biztosan nem!Friss az a Blikk beszámoló, amely így kezdődik: Nem tudta fizetni a hitelét, ezért ugrott ki a panelház hatodik emeletéről egy kecskeméti férfi.

Az után egy szűkszavú, de sokat mondó közleménnyel folytatják:

Egy panelház hatodik emeletéről ugrott ki egy kecskeméti férfi, azonnal életét vesztette.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a hétvégén egy férfi zuhant a halálba Kecskeméten. A jelenlegi feltételezések szerint a férfi szándékosan vetette magát a mélybe, mivel nem tudta törleszteni a hitelét, így elkeseredettségében ugrott ki hatodik emeltről.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, ami azt jelenti: nem feltételezik, hogy idegenkezűségről lenne szó.

Ha segítség kell

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

NCK: Arra biztatunk mindenkit, hogy ne adja fel! Tisztában vagyunk azzal, hogy a törvényhozás jogszabályokkal nehezíti a „deviza”-károsultak jogérvényesítését, de az utolsó utáni pillanatban is jöhet egy nem várt segítség! Nem az a megoldás, hogy eldobjuk az életünket!

Ez a felvétel tavaly került fel a legnagyobb videó megosztó portálra (tehát a törvényhozók pontosan tudják, hogy van dolguk!):És a már jól ismert miniszterelnöki parlamenti beszéd:[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM