HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

[good_old_share]


Nem szeretünk rossz hírekről beszámolni, de sajnos a tragédiák a „deviza”-károsultak mindennapjainak részét képezik.

 

Szerkesztőségünk tagjai több olyan károsultat ismertek személyesen, akik a bankok, végrehajtók, behajtók fenyegetései miatt inkább a halálba menekültek. Ezek a száraz tények! Lehet ezzel vitatkozni, de nem érdemes! Velünk biztosan nem!

loading...Friss az a Blikk beszámoló, amely így kezdődik: Nem tudta fizetni a hitelét, ezért ugrott ki a panelház hatodik emeletéről egy kecskeméti férfi.

Az után egy szűkszavú, de sokat mondó közleménnyel folytatják:

Egy panelház hatodik emeletéről ugrott ki egy kecskeméti férfi, azonnal életét vesztette.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a hétvégén egy férfi zuhant a halálba Kecskeméten. A jelenlegi feltételezések szerint a férfi szándékosan vetette magát a mélybe, mivel nem tudta törleszteni a hitelét, így elkeseredettségében ugrott ki hatodik emeltről.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, ami azt jelenti: nem feltételezik, hogy idegenkezűségről lenne szó.

loading...

Ha segítség kell

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

NCK: Arra biztatunk mindenkit, hogy ne adja fel! Tisztában vagyunk azzal, hogy a törvényhozás jogszabályokkal nehezíti a „deviza”-károsultak jogérvényesítését, de az utolsó utáni pillanatban is jöhet egy nem várt segítség! Nem az a megoldás, hogy eldobjuk az életünket!

Ez a felvétel tavaly került fel a legnagyobb videó megosztó portálra (tehát a törvényhozók pontosan tudják, hogy van dolguk!):És a már jól ismert miniszterelnöki parlamenti beszéd:[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.
A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.

A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP. [good_old_share] A HVG arról számolt be, hogy a Nemzeti Eszközkezelő megkezdi az ingatlanok...

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK.
SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK!

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK. [good_old_share] Úgy is mondhatnánk, hogy végre öntudatukra ébredtek!   Kerékgyártó László - Vigyázó szemeteket a napokban...

Close