MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!
loading...

MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – Megalakult a DEVIZAHITELES MOZGALOM!Mi, az alapítók, sokat gondolkodtunk, hogy milyen formába öntsük a tevékenységünket. Felmerült a párt lehetősége is, de hosszú gondolkodás után arra jutottunk, hogy nem akarunk pártként a politika teljes spektrumával foglalkozni, hanem csak a banki károsultak érdekvédelmét ellátni.

Így bármelyik párttal tudunk egyezkedni, nem köt minket semmilyen politikai elkötelezettség és persze a legfontosabb: bármely másik DH szervezettel hajlandóak vagyunk együtt működni.

loading...

Testvér szervezeteinkkel, mint a Bankcsapda vagy a Hiteles Mozgalom folyamatosan egyeztetni kívánunk és közös erővel lépünk fel az érdekeink érvényesítésében.

Céljainkat a mellékelt dokumentum tartalmazza. (Oldal alján) Bárki csatlakozhat hozzánk, minden DH károsultat szívesen látunk sorainkban. Vezér-Szörényi László
Egy kérdés az alapítóhoz: Tisztelt Vezér-Szörényi László úr! Mivel pártot nem kíván(kívánunk) alapítani), de a választásokon csak pártok indulhatnak, akkor közösen melyik pártot támogatjuk a kb. 3 millió szavazattal?

Vezér-Szörényi László – Most folynak az egyeztető tárgyalások. Szóba jöhetnek mindazon pártok, amelyek, illetve elődeik nem károsították meg a devizahiteleseket. Kizártak az MSZP, a FIDESZ, a KDNP a DK és az Együtt pártok.

A CSATLAKOZÁSRÓL: október közepén lesz egy DH KONFERENCIA Budapesten a Krisztina Hotelben, ott lehet majd személyesen csatlakozni.

NCK: mi pedig be fogunk számolni minden lényeges fejleményről.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
loading…


[good_old_share]

loading…


Read previous post:
JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?
JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK?

JÁR SÉRELEMDÍJ A DEVIZAKÁROSULTAKNAK? [good_old_share] Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd - Ma már szinte mindenért jár sérelemdíj ami jogellenes cselekménnyel...

OTP HITELESEK FIGYELEM!
OTP HITELESEK FIGYELEM!

OTP HITELESEK FIGYELEM! [good_old_share] NCK: az alább látható levél újabb "hitel" problémákra is rávilágít! Devizahitelesek Mentőöve Egyesület - OTP-hitelesek figyelem! Egy...

Close