MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

MEGALAKULT A DEVIZAHITELES MOZGALOM!

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – Megalakult a DEVIZAHITELES MOZGALOM!Mi, az alapítók, sokat gondolkodtunk, hogy milyen formába öntsük a tevékenységünket. Felmerült a párt lehetősége is, de hosszú gondolkodás után arra jutottunk, hogy nem akarunk pártként a politika teljes spektrumával foglalkozni, hanem csak a banki károsultak érdekvédelmét ellátni.

Így bármelyik párttal tudunk egyezkedni, nem köt minket semmilyen politikai elkötelezettség és persze a legfontosabb: bármely másik DH szervezettel hajlandóak vagyunk együtt működni.

Testvér szervezeteinkkel, mint a Bankcsapda vagy a Hiteles Mozgalom folyamatosan egyeztetni kívánunk és közös erővel lépünk fel az érdekeink érvényesítésében.

Céljainkat a mellékelt dokumentum tartalmazza. (Oldal alján) Bárki csatlakozhat hozzánk, minden DH károsultat szívesen látunk sorainkban. Vezér-Szörényi László
Egy kérdés az alapítóhoz: Tisztelt Vezér-Szörényi László úr! Mivel pártot nem kíván(kívánunk) alapítani), de a választásokon csak pártok indulhatnak, akkor közösen melyik pártot támogatjuk a kb. 3 millió szavazattal?

Vezér-Szörényi László – Most folynak az egyeztető tárgyalások. Szóba jöhetnek mindazon pártok, amelyek, illetve elődeik nem károsították meg a devizahiteleseket. Kizártak az MSZP, a FIDESZ, a KDNP a DK és az Együtt pártok.

A CSATLAKOZÁSRÓL: október közepén lesz egy DH KONFERENCIA Budapesten a Krisztina Hotelben, ott lehet majd személyesen csatlakozni.

NCK: mi pedig be fogunk számolni minden lényeges fejleményről.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
loading…


[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM