A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL.

A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL.

A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL.

[good_old_share]

Sajnos erről is beszélnünk kell.
Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás – Kedden igen sokan eljöttek Falus Zsolt tárgyalására. Közel hatszáz ember jelezte jelenlétével azt, hogy nem kedveli, ha véleményét kimondó civil szervezet vezetőjét perbe hívják azok, akikkel szemben már jogerős ítélet is kimondta azt, hogy ügyfeleikkel szemben tisztességtelenek voltak.


Maradtunk sokan a folyosón és később az épület előtt is…. és mint ilyenkor lenni szokott, ismerős vagy ismeretlen emberek egymással kisebb vagy nagyobbacska csoportban beszélgetni kezdtek.

Ugyanakkor a közös téma a korábbiakhoz képest már sok változott. Míg máskor a remény és a bizakodás vagy valamilyen pozitív hírre való várakozás jellemezte ezeket a diskurzusokat, addigra ma a közös téma a végrehajtások és az árverések voltak, na és még egy valami, ami meglepően sok volt: a sikeres árverésen elvesztett ingatlanok sokasága, amit szinte valamennyi esetben megelőzött a per elvesztése…

Hát…. szóval nem volt boldogság ezeket a történeteket meghallani… Elbukni egy otthont majd végrehajtásban további követeléseknek "eleget tenni" egyenlő a teljes ellehetetlenüléssel.
Azokról az ún. megmentő csoportokról, akik itt a neten hirdették a győzelmet és a bölcsek kövét mutogatták és teszik ezt ma is kicsit sem alacsony fordulaton… inkább nem mondom a véleményem, de ha ott lettek volna a tömegben, egyet-kettőt meglincseltek volna az biztos.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A legtöbbnek nagy szerepe volt a kifosztásban, maradjunk ennyiben. – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

NCK: Azzal azért tisztában kell lennünk, hogy amennyiben a mindenkori kormányok (parlamenti jogalkotó politikusok) és azokon keresztül az állami szervek is tisztességesen, és tőlük elvárható módon tették volna a dolgukat, akkor ezekre a „devizás megmentőkre” sem fanyalodtak volna az átvert károsultak.
Sajnos a politikusaink árulása tette lehetővé a bankok indokolatlan térnyerését és kialakult „gyakorlatát”. A bankok csak azt tehetik meg, amit a jogalkotó politikusoknál „kiharcoltak” maguknak (lobbiztak érte).

Neked mi a véleményed? Alább megírhatod.

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM