SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK!

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK.

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK.

[good_old_share]


Úgy is mondhatnánk, hogy végre öntudatukra ébredtek!

 

Kerékgyártó László – Vigyázó szemeteket a napokban ne Párizsra, hanem Győrre vessétek!

A tét óriási!Önmagában az sem lenne kevés, ha "csak" arról beszélnénk, hogy egy gigacég tízezernél több alkalmazottja egységesen felállva a gyártósorok mellől, képes-e jogosnak gondolt bérkövetelését érvényesíteni?

Még csak arról sem, hogy egy esetlegesen újjáéáedő szakszervezet egy ipari ágazatra vetítve, tud-e példát statuálni és ezzel irányt mutatni a többi hasonló munkavállalónak?

És még csak arról sem, hogy az autóiparon kívül más multihoz begyűrűzhet-e a példamutatás?

Amint talán mindenki tudja, a győri Audinál sztrájk van. Totális, egy hetes munkabeszüntetés kezdődött. A dolgozók 18%-os béremelést és egyéb fontos kiegészítéseket akarnak elérni. Teszik ezt azért, mert még a volt szocialista országok hasonló gyáraihoz képest is átlag kb. 30%-os alulfizetésben vannak. A nyugat európai hasonló üzemekben háromszor ennyi a fizetés.

A tét igazán az, hogy az orbáni terv – mi szerint, ne engedd hogy jól és boldogan éljenek az emberek ebben az országban! – bejön-e?

Ha nem sikerül a sztrájk, az további nagyon hosszú időre visszavethet minden fajta hasonló, kitörni készülő követelést.

Ha viszont pozitív lesz a sztrájkolók mérlege, az meg példát mutathat az egész országnak: Látjátok, így kell ezt! Ez az összefogás eredménye!

Ez egyben elég rendesen keresztbe verheti nyau terveit arra vonatkozólag, hogy pusztítsuk a magyarokat, szorítsunk az életfeltételeiken, akkor hamarabb tudunk betelepíteni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a tét hatalmas!

Álljatok ki minden elképzelhető módon az Audi dolgozói mellett!Támogassátok minden elképzelhető módon a törekvéseiket!

Most ettől kell, hogy felrobbanjon az internet, mert a hazugsággyári TV-kből erről nem fog értesülni az ország népe! Kerékgyártó László.

NCK: Támogatunk minden olyan pártok felett álló valódi civil kezdeményezést, amely a multik, bankok – így a külföldi nagytőke által elnyomott Magyar munkavállalók érdekei mellett áll ki![good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM