SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK!

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK.

SZTRÁJK-A MAGYAROK VÉGRE ÖSSZEFOGTAK.

[good_old_share]


Úgy is mondhatnánk, hogy végre öntudatukra ébredtek!

 

Kerékgyártó László – Vigyázó szemeteket a napokban ne Párizsra, hanem Győrre vessétek!

loading...

A tét óriási!Önmagában az sem lenne kevés, ha "csak" arról beszélnénk, hogy egy gigacég tízezernél több alkalmazottja egységesen felállva a gyártósorok mellől, képes-e jogosnak gondolt bérkövetelését érvényesíteni?

Még csak arról sem, hogy egy esetlegesen újjáéáedő szakszervezet egy ipari ágazatra vetítve, tud-e példát statuálni és ezzel irányt mutatni a többi hasonló munkavállalónak?

És még csak arról sem, hogy az autóiparon kívül más multihoz begyűrűzhet-e a példamutatás?

Amint talán mindenki tudja, a győri Audinál sztrájk van. Totális, egy hetes munkabeszüntetés kezdődött. A dolgozók 18%-os béremelést és egyéb fontos kiegészítéseket akarnak elérni. Teszik ezt azért, mert még a volt szocialista országok hasonló gyáraihoz képest is átlag kb. 30%-os alulfizetésben vannak. A nyugat európai hasonló üzemekben háromszor ennyi a fizetés.

loading...

A tét igazán az, hogy az orbáni terv – mi szerint, ne engedd hogy jól és boldogan éljenek az emberek ebben az országban! – bejön-e?

Ha nem sikerül a sztrájk, az további nagyon hosszú időre visszavethet minden fajta hasonló, kitörni készülő követelést.

Ha viszont pozitív lesz a sztrájkolók mérlege, az meg példát mutathat az egész országnak: Látjátok, így kell ezt! Ez az összefogás eredménye!

Ez egyben elég rendesen keresztbe verheti nyau terveit arra vonatkozólag, hogy pusztítsuk a magyarokat, szorítsunk az életfeltételeiken, akkor hamarabb tudunk betelepíteni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a tét hatalmas!

Álljatok ki minden elképzelhető módon az Audi dolgozói mellett!Támogassátok minden elképzelhető módon a törekvéseiket!

Most ettől kell, hogy felrobbanjon az internet, mert a hazugsággyári TV-kből erről nem fog értesülni az ország népe! Kerékgyártó László.

NCK: Támogatunk minden olyan pártok felett álló valódi civil kezdeményezést, amely a multik, bankok – így a külföldi nagytőke által elnyomott Magyar munkavállalók érdekei mellett áll ki![good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ZAKLATNAK A BEHAJTÓ HIÉNÁK? ITT A GYÓGYSZER!
ZAKLATNAK A BEHAJTÓ HIÉNÁK? ITT A GYÓGYSZER!

ZAKLATNAK A BEHAJTÓ HIÉNÁK? ITT A GYÓGYSZER! [good_old_share] Sok károsult-társunktól érkezik jelzés, hogy a pénzintézetek és a behajtó cégek folyamatosan...

ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT!
ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT!

ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT! [good_old_share] OSZD MEG! Kedves ismerősök! Szeretnélek meginvitálni a Kúriára 2019. február 5-én 11 órakor tartandó...

Close