A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra.

A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra.

A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra.

[good_old_share]


A FIDESZ a szocialistákra, a szocik pedig a fideszre mutogatnak…ahogy már megszokhattuk, megy az egymásra mutogatás. Megoldás viszont még most sincs!

 

Szanyi: A devizahiteleket nem a szocialisták, hanem Orbán Viktor szabadította Magyarországra

loading...A közösségi bérlakásépítés szükségességéről is beszélt sajtótájékoztatóján az MSZP európai parlamenti képviselője.

Az Európai Unió, az állam és az önkormányzatok által finanszírozott közösségi bérlakásépítést szorgalmaz az MSZP alelnöke, európai parlamenti képviselője.

Szanyi Tibor pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az EU segítségével létre kell hozni egy európai pénzalapot – amelyhez egyharmad-egyharmad arányban járulna hozzá az EU, az állam és az önkormányzatok – elsősorban a fiatalok lakáshoz jutását segítendő.

Elmondta, hogy 2017-ben a magyar kormányfő is aláírta Göteborgban a szociális jogok európai pilléréről szóló dokumentumot, amely alapvető emberi jogként tekint a lakhatásra, a magyar alaptörvényben azonban csak törekvésként szerepel a lakhatás biztosítása.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kitért arra, hogy az ellenzéki pártok az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezték, mert április 30-án lejárt a kilakoltatási moratórium. Hozzátette: Magyarországon még mindig megoldatlan a devizahitelesek problémája, amely közel 2 millió embert érint.

loading...
loading…


Szanyi Tibor azt mondta, a devizahiteleket nem a szocialisták, hanem Orbán Viktor szabadította Magyarországra, amikor 2001 júniusában engedélyezte a jelzálogalapú devizahitelek felvételét. A szocialista politikus közölte, a parlamenttel most kimondatnák, hogy kisgyerekes családokat nem lehet utcára tenni. (MTI)

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LEVELET HOZOTT A POSTÁS - A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA.
LEVELET HOZOTT A POSTÁS – A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA.

LEVELET HOZOTT A POSTÁS - A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA. [good_old_share] Saját hazámban válok (és válunk még sok ezren) menekültekké!... Drága...

MI ÍGY SZERETJÜK A MAGYAR CSALÁDOKAT!
MI ÍGY SZERETJÜK A MAGYAR CSALÁDOKAT!

MI ÍGY SZERETJÜK A MAGYAR CSALÁDOKAT! [good_old_share] A "nagy padlássöprés"... <<< ez kemény!! >>> VIDEÓ ALÁBB! loading... Mivel az ország vezetése...

Close