VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETÉSE. A TEENDŐKRŐL.

VÉGREHAJTÁS MEGSZÜNTETÉSE. A TEENDŐKRŐL.

Már tegnapi napon is azon gondolkoztam, hogy egy végrehajtás megszüntetése iránti perben hozott, adósnak kedvező jogerős ítélet alapján miként tájékoztassam Önöket az ilyen peres eljárásban követendő perbeli teendőkről, hiszen az adós lakóhelye szerinti helyi bíróságokon indítandó ilyen eljárásokban nincs kötelező ügyvédi képviselet, személyesen is intézhetik perüket.

[good_old_share]

Természetesen azzal az elvárással teszem tájékoztatásomat, hogy az érintett adós élete vagyoni értékei elvesztésének elkerülése végett ne nyafogjon azt szajkózva, hogy nem értem, hiszen nem vagyok jogász.
A nem jogász adós ha kell vegyen értelmező kéziszótárt, ha kell két hétig naponta a megértés szintjének eléréséig aludjon négy órákat, ha kell szidalmazzon engem a számára érthetetlen szavaim közlése miatt percenként a legsértőbb jelzőkkel, de semmi esetre se bizonyítsa azt, hogy még végveszélyben is képes hitvány módon viselkedni.

Mára terveztem tájékoztató  iratom megszerkesztését, de mivel ma hajnalra az alábbi példamutató levelet kaptam, úgy döntöttem, hogy előbb ezt terjesztem, majd csak ezt követően térek rá arra az ítéletre, mely miatt a Kúria Polgári Kollégiuma Vezetője feltehetőleg ismét bocsánatot kér a Bankszövetség vezetőitől

Léhmann György Siófokon 2016. augusztus 22.

From: E……….. B…………. [mailto:b………………..@gmail.com]
Sent: Sunday, August 21, 2016 9:59 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: köszönet

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 Az értünk folytatott, számomra is szinte átélt HARCÁT  írom ezt a néhány sort, gondolatot. 

Minden email-jét amit megoszt, legyen az emberiességből vagy tettekre sarkalló kérésről, megfélemlített, esetleg megzsarolt úton történő bírói ítéletekről és ezekre adott válaszáról  TÖBBSZÖR elolvasom és mint érintett ebben a DISZNÓSÁGBAN tanulok ÖNTŐL! ……nehéz helyzetben  vagyok én is rendesen, de csodálva előrelátását arra törekedtem, hogy logikusan a félelemet kizárva ami "nagy úr"  a józan, logikus, előrelátó gondolkodását  alkalmazzam saját ügyemben.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Volt egy személyi kölcsönöm amit mint egyedülálló pedagógus szorult helyzetemben gyermekeim taníttatása ügyében gyors segítségként fel kellett vennem. Tálcán kínálta a BB. bank úgy, hogy a lakásunkra felvett jelzáloghitelt ismerték. Kifizettem a személyi kölcsönt THM-estül. Persze ez nem volt elég……ismert átverések miatt. A BB. bank megkapta ami járt neki. Természetesen még szinte majdnem ugyan annyit követeltek tőlem…..BEINTETTEM! BEINTETTEM MINT AHOGY TANÁCSOLTA!"!!!! Jött a felmondás…indokkal…..  galád, tisztességtelen. hazug  jelzőkkel illetve a még a bank által eladott követelés behajtására megbízott bocsánat…kisbetű magyar faktorház zrt.-től.
Én voltam az alperes! Ügyvéd Úr szavai itt is segítettek!!! Végre…alperes lehetek!!! Az ügyvéd Úr és mint értelmiségi, de nem jogvégzett ember ….bemérgesedtem…Rendesen!!!! Az Ügyvéd Úr által is "kedvelt" 2014-es XY…(bocsánat,de nem tudom és nem is akarom megjegyezni a bennünket állítólagosan képviselt pártok által, álságos módon megszavazott.nemzeti törvény" adott "azonosító paragrafusát..cikkejeit, bekezdéseit, alszámait, betűjeleit…stb)

Kellően Ön által felvértezve szembe szálltam (egyszer talán közre adom) a mocskolódó és magabiztosságot árasztó "bizonyítékaikat" a behajtó hazaárulóknak)…..biztosak voltak győzelmükben!!! Sok-sok napon keresztül, órákat töltve az adott üggyel kapcsolatos jogi és józan logikai érvek összeállításával az első tárgyaláson 11 problémát jeleztem a bírónő felé. A jegyzőkönyvben a behajtó céget kötelezte az igencsak kétséges írásos hiányosságok pótlására. Köszönöm Ügyvéd Úr!    Mint EU állampolgár hivatkoztam az Ön által kért EU-s törvény és az Emberjogi Carta betartására! …….megmentettek, de ehhez kellett a bírónő és bocsánat, de az én szakmámhoz közel álló módszer……ne már a behajtó utasítsa a bírót a bíróságot, hogy ezeket a törvényeket figyelmen kívül kell hagynia. …!!!.

Jött a pszichológiát és az emberi EGO hatását ismerő énem, határozott és a hiányosságok pótlását úgy nagy ívben le…..sz…ó behajtó hazaárulók jogilag még élő KÖTELESSÉGEIT KIEMELVE a bírónőt gyorsan sikerült "meggyőznöm, hogy az igazamat nem nekem kell bizonyítani!!!! A "vásárlással minden jogi bizonyítás a nem tisztelt, basáskodó behajtóké!!! Ja szerintük megfelelő volt a tájékoztatás!!!!……bizonyítsa be!!!
Bírónő szembesült ismételten, hogy elveimből és a kért bizonyítékokból…amik nem jöttek a felperestől…egy jottányit sem engedek!!! NEM NEKEM KELL BIZONYÍTANI AZ IGAZAMAT……!!!! Alperes vagyok és biztos abban, hogy a hiánypótlást a behajtó cég nem tudja megtenni, mert nem léteznek!

Nem bánnám, ha másodfokra nem vinné az ügyet a tetves hazaáruló banda! 

…ki tudja?……Nem adom fel! Köszönöm Ügyvéd Úr és köszönet Hédinek aki szinte ismeretlenül megérezte NEM ADOM KÖNNYEN MAGAM!!! …..az egészségi állapotunk, az eredeti szakmánk és küzdelmünk rettenetesen hasonló! Tisztelem, szeretem és kívánom TARTSUNK KI …..EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁINKON TÚLJUTVA….mert hiszem így lesz…!!!

Kicsit hosszabbra sikerült Ügyvéd Úr! Választ nem várok Ön érzi miért! Segítsen minél több HONFITÁRSUNKON! NEVÜKBEN IS KÖSZÖNÖK MINDENT…..MINDENT!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM