VÉGRE ÁTSZAKADT A “DEVIZÁS” GÁT?

VÉGRE ÁTSZAKADT A "DEVIZÁS" GÁT?

VÉGRE ÁTSZAKADT A "DEVIZÁS" GÁT?

[good_old_share]

Nagy kérdés: elsodorja az ár a bankárokat? 

 

Mintha átszakadt volna egy gát, újabb ítélet született, amely szerint A DEVIZAHITELES SZERZŐDÉSEK NEM JÖTTEK LÉTRE a felek között-írja a HitelSikerek.

loading...
Magyarázat: Azért, mert a hitel jogviszonyon túl egy befektetési jogviszony is megvalósult. Ugyanis a bank deviza tőkeszámlát nyitott az adós nevére és arra a partnerbankjával befektetési szerződést kötött.

Ezt a bíróságnak igazságügyi pénzpiaci és tőkepiaci szakértői vélemény magyarázta meg és ez szinte minden deviza alapú kölcsönszerződésnél így történt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mivel az adósok erről nem tudtak, felhatalmazást erre nem adhattak, a szerződések jogilag létre sem jöttek.

Vajon mi kell még ahhoz, hogy ezt az alapvető, és mindenki számára ismert tényt az összes jogalkotó parlamenti politikus végre észrevegye? Mi kell még, hogy végre ennek megfelelő (nem bankmentő forintosítási) törvény születhessen? 

loading...
Érdemes ezt minél szélesebb körben megosztani, mert jogászoknak is fontos tudnivaló, sokan ugyanis eddig nem használták ezt az érvet. Ha ezt elterjesztjük, sötét napok jönnek a bankvilágra, mert ezzel például az összes végrehajtást el lehet gáncsolni, ez az ítélet is végrehajtást megszüntető perben született az OTP ellen.

EZ A HIVATKOZÁS MINDEN SZERZŐDÉS ELLEN MŰKÖDIK!

Az ítélet ide kattintva letölthető!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FONTOS! ÍGY BUKHATNAK A BANKOK!
FONTOS! ÍGY BUKHATNAK A BANKOK!

FONTOS! ÍGY BUKHATNAK A BANKOK! [good_old_share] És ismét a nem megfelelő tájékoztatás.... Elbukta egy pénzintézet a fizetésképtelen adósai ellen indított...

A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL.
A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL

A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL [good_old_share] Egy érdekes beszélgetés a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnökével.   Egyre többen látják, hogy...

Close