DEVIZÁS RÉMÁLOM-A GOND NAGYOBB, MINT VALAHA.

DEVIZÁS RÉMÁLOM-A GOND NAGYOBB, MINT VALAHA.

DEVIZÁS RÉMÁLOM-A GOND NAGYOBB, MINT VALAHA.

[good_old_share]


A neten olvastam erről a lehetőségről, remélem nem átverés, mert nagyon csalódott lennék.
Manapság valóban egyre kevesebb szó esik a devizásokról, úgy könyveli el minden politikai erő, ez már megoldott, pedig parasztvakításon és a tehetősrétegek megsegítésén kívül érdemi segítség nem történt.

loading...

Mi is az én történetem:

2008-ban még a válság előtt 1.850.000 Ft személyi kölcsönt vettem fel az OTP-nél 7 évre svájci frankban 147 Ft-os árfolyamon. Becsülettel fizettem is a szerződés lejáratáig.

„A lejárat előtt soha nem figyelmeztetett a bank, hogy fizess esetleg többet, mert nem lesz elég.” Majd egy levélben, amit nem kaptam meg, pedig a postásunk mindent kihoz, és nekem kellett 3 héten át utánajárni, hogy másolatot kapjak róla, értesítettek a kölcsön lejárata után, hogy 12 hónapra elosztják a fennálló 2,3 milliós tartozást.

Azaz csak akartak értesíteni, mert őszintén szólva az egészről úgy értesültem, hogy a folyószámlámat megterhelték 240 ezer forintnyi tétellel és erről SMS-t kaptam. Azt hittem rosszul látok.

Bementem és akkor mondták, hogy ők levelet küldtek róla. Az egy percig sem izgatta őket, ha a teljes összeget levonják, nincs miből egy hónapig élni.

loading...

Nos, néhány szám:

1,85 milliót vettem fel – folyamatosan fizettem
4,3 milliót fizettem ki (2015. májusáig, a kölcsönszerződés lejáratáig)

követeltek még rajtam 2,3 milliót

mivel 2 éve nem fizetem és ügyvédekkel üzengetünk egymásnak 2,6 millióra nőtt az összeg

most megfenyegettek, ha nem fogadom el, hogy 2023-ig még havi 43000 Ft-ot fizetek, akkor végrehajtanak

azaz 1,85-re több mint 9 milliót akarnak kapni.

Felajánlottam, hogy az összes családi megtakarítást, a nyugdíjmegtakarításomat is felvéve még 1 milliót fizetek nekik, de elutasították. Szóval kevés nekik 1,85 millióra 5,3 millió Ft.

A levelezések során általában betartották a 30 napos válaszadást, de azért van pofájuk kamatot számolni.
Rendre nem válaszoltak a feltett kérdéseimre, olyanokra, mint kérem bemutatni a hitelemhez a deviza-felvételt és annak banki törlesztési nyilvántartását, hiszen ha a bank nem részletekben fizette meg a devizát (már ha volt deviza mögötte), akkor az árfolyamváltozással nem is kellene számolnia.

1996-tól voltam a bank hűséges ügyfele és a sok levelezés és kérés ellenére soha nem voltak hajlandóak szóban egyeztetni velem, soha nem kezeltek jó ügyfélként, pedig volt idő, hogy nagyon sok pénzt kerestem és sokat is vittem oda a bankba, mint ügyfelük. 2013-tól csóró lettem, elvesztettem a jól fizető munkámat és már nem voltam fontos a banknak sem.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Sokan mondhatják, minek vettem fel, biztosan üzérkedtem vele. Pedig nem így volt. Volt akkoriban egy párom (a kisfiam édesapja), aki adósságokat csinált az én nevemre és annak a rendezéséhez kellett ez az összeg, különben a házunkat vesztettük volna el.

loading…


Keserű pirula, hogy a rendezés után mégis elherdálta a házat. A mai napig az újra talpra állást nyögöm, és reménytelennek látszik, mert az OTP Factoring hajthatatlan, az ügyvédek nem kecsegtetnek, max elhúzódó és kétes kimenetelű perrel.

Jól megmentettek. Nem hagytak az út szélén, belelöktek az árokba.

Volt már, hogy megfordult a fejembe, hogy nem kéne ezt az egész életet folytatni, de van a kisfiam és a lányom, aki számít rám. Szóval még dolgom van itt és szeretnék nem itthagyni szemetet a nyakukba.

Mostanság nagyon úgy érzem, elfelejtették a devizásokat, pedig a gond nagyobb, mint valaha.

Üdvözlettel, T E.

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ISMÉT GYŐZELEM! FONTOS ÍTÉLET!
ISMÉT GYŐZELEM! FONTOS ÍTÉLET!

ISMÉT GYŐZELEM! FONTOS ÍTÉLET! [good_old_share] És ismét siker, méghozzá a Hítelsikerek által közölt "devizás" siker! Ítélet a lap aljáról is...

TI KÜLDTÉTEK: TÉVEDÉSBE EJTETTEK, BECSAPTAK!
TI KÜLDTÉTEK: TÉVEDÉSBE EJTETTEK, BECSAPTAK!

TI KÜLDTÉTEK: TÉVEDÉSBE EJTETTEK, BECSAPTAK! [good_old_share] Tisztelt Civilkontroll! Olvastam a felhívást: http://www.civilkontroll.com/felhivas-devizakarosultakhoz-2017-01-15/.   2007- ben vettem fel az Otp-től hitelt....

Close