A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

[good_old_share]


A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA – AMÍG SZÉT NEM ROBBANOK – Tóth Zsuzsanna.

 

Olvasom Bíró Ica elkeseredésben és kilátástalanságban fogant sorait várható kilakoltatásáról. Nem vádol, nem gyalázkodik, ember és nő tud maradni ebben a helyzetben is.

loading...Sokan állunk még kilakoltatás előtt és alatt. Icáról tudom, hogy megpróbálta a jogi utat, a civil ellenállást, a sajtónyilvánosságot. Semmi sem segített. Mert kevesen és kevesek voltunk hozzá, és abban a kevésben sem tudtuk az egységet képviselni.

Azt írtam neki, hogy engedje el, ami el akar menni. Ha már nem tudjuk elkerülni az elkerülhetetlent, akkor legalább vágjunk hozzá jó pofát a saját érdekünkben. Elvégre nem az számít, hogy mi történik velünk, hanem hogy hogyan viszonyulunk hozzá.

Legnagyobb kincsünk a fizikai és mentális egészségünk. Legalább azt őrizzük meg, azt ne adjuk a banknak, a bírónak, a végrehajtónak és a politikusnak! Tudom, hogy mondani könnyebb.

Lehetett volna és még mindig lehetne másként is.

 

A bíróságokon jelen állás szerint, amíg csak jogászkodunk, azaz valamilyen előre kigondolt jogi koncepcióhoz keressük meg a tényeket, semmivel sem lehet nyerni, mert a jogi érvek nem számítanak. Mindet kilövik Wellmann pribékjei. Törvénytelenül, de ez nem boldogít bennünket.

Nincs jogorvoslat. A bírósági gépezet arra van kiképezve, hogy az adósokat lekaszabolja. Úgy látom, hogy ez még sokaknak nem evidencia.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha a jogviszony lektorált tényeit mutatnánk be, akkor tudnánk némi zavart elérni a rendszerben, azaz, mint a népmesében, sikerrel vennénk az első akadályt, és így mehetnénk a következőre. Az egyre nehezebb próbatételek és csataterek felé. De mi következetesen elvérzünk már 8 éve az első akadálynál, mert semmiből sem tanulunk!Inkább most befejezem, mielőtt bárkit is megbántanék vagy szétrobbannék a tehetetlenségtől… Nem tudom, mi kell még, hogy fény gyúljon az agyakban! – Tóth Zsuzsanna.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL KATASZTRÓFA? FELTÁRJUK A VALÓS TÉNYEKET.
DEVIZAHITEL KATASZTRÓFA? FELTÁRJUK A VALÓS TÉNYEKET.

DEVIZAHITEL KATASZTRÓFA? FELTÁRJUK A VALÓS TÉNYEKET. [good_old_share] Dr. Szakács László - HA A KORMÁNY NEM TARTJA FONTOSNAK, HOGY TÁJÉKOZTASSA A...

DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.
DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE. [good_old_share] Aki a cím olvasásakor azt hitte, hogy a Magyar kormány részéről indult az utcára...

Close