A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA.

[good_old_share]


A KILAKOLTATÁSOK MARGÓJÁRA – AMÍG SZÉT NEM ROBBANOK – Tóth Zsuzsanna.

 

Olvasom Bíró Ica elkeseredésben és kilátástalanságban fogant sorait várható kilakoltatásáról. Nem vádol, nem gyalázkodik, ember és nő tud maradni ebben a helyzetben is.Sokan állunk még kilakoltatás előtt és alatt. Icáról tudom, hogy megpróbálta a jogi utat, a civil ellenállást, a sajtónyilvánosságot. Semmi sem segített. Mert kevesen és kevesek voltunk hozzá, és abban a kevésben sem tudtuk az egységet képviselni.

Azt írtam neki, hogy engedje el, ami el akar menni. Ha már nem tudjuk elkerülni az elkerülhetetlent, akkor legalább vágjunk hozzá jó pofát a saját érdekünkben. Elvégre nem az számít, hogy mi történik velünk, hanem hogy hogyan viszonyulunk hozzá.

Legnagyobb kincsünk a fizikai és mentális egészségünk. Legalább azt őrizzük meg, azt ne adjuk a banknak, a bírónak, a végrehajtónak és a politikusnak! Tudom, hogy mondani könnyebb.

Lehetett volna és még mindig lehetne másként is.

 

A bíróságokon jelen állás szerint, amíg csak jogászkodunk, azaz valamilyen előre kigondolt jogi koncepcióhoz keressük meg a tényeket, semmivel sem lehet nyerni, mert a jogi érvek nem számítanak. Mindet kilövik Wellmann pribékjei. Törvénytelenül, de ez nem boldogít bennünket.

Nincs jogorvoslat. A bírósági gépezet arra van kiképezve, hogy az adósokat lekaszabolja. Úgy látom, hogy ez még sokaknak nem evidencia.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha a jogviszony lektorált tényeit mutatnánk be, akkor tudnánk némi zavart elérni a rendszerben, azaz, mint a népmesében, sikerrel vennénk az első akadályt, és így mehetnénk a következőre. Az egyre nehezebb próbatételek és csataterek felé. De mi következetesen elvérzünk már 8 éve az első akadálynál, mert semmiből sem tanulunk!Inkább most befejezem, mielőtt bárkit is megbántanék vagy szétrobbannék a tehetetlenségtől… Nem tudom, mi kell még, hogy fény gyúljon az agyakban! – Tóth Zsuzsanna.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM