Van parlamenti képviselete a devizakárosultaknak!

Van parlamenti képviselete a devizakárosultaknak!

Van parlamenti képviselete a devizakárosultaknak!

Dr. Fiszter Zsuzsanna – "..A Parlamentben, a rendőrségnél, az utcán vagy kilakoltatásokon a tőlünk telhető minden eszközt ennek érdekében, mint ahogy eddig is tettük, meg fogjuk lépni a továbbiakban is…"NCK előszó: Figyelemmel fogjuk kísérni a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti és „utcai” munkáját, melyet a devizacsalás áldozataiért tesznek, és rendszeresen be fogunk róla számolni olvasóinknak oldalainkon, a Facebookon és hírleveleinkben!

A családok kilakoltatása a politikusok, bankok és a népnyúzó végrehajtók üzlete.

A  Mi Hazánk Mozgalom elkötelezett azért, hogy megálljt parancsoljunk a nemzet sanyargatásából élő szervezeteknek! A tőlünk telhető minden eszközt ennek érdekében, mint ahogy eddig is tettük, meg fogjuk lépni a továbbiakban is.

A Parlamentben, a rendőrségnél, az utcán vagy kilakoltatásokon.

Ezért is követeljük, hogy a kormány azonnali lépéseket tegyen és hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot veszélyhelyzet nélkül is és függessze fel a végrehajtásokat, amelyek mögött banki szerződés van.

Álljon az emberek oldalára, szemben a hiéna módjára viselkedő behajtó cégekkel, népnyúzó végrehajtókkal és a járványból is hasznot húzó bankokkal! És ismerje el végre, hogy a devizacsalást Magyarországon nem sikerült megoldani mivel a regnáló kormányok folyton a bankszektor oldalán álltak! Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére! Folytatjuk! Dr. Fiszter Zsuzsanna Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM