ÜGYVÉDI PERVITELI AJÁNLAT

ÜGYVÉDI PERVITELI AJÁNLAT.

ÜGYVÉDI PERVITELI AJÁNLAT

állampolgárok bírósághoz fordulás jogának oltalmazása

Kormány törvényjavaslata a folyamatban lévő perek – várhatóan mintegy három hónapra történő – felfüggesztésével korlátozta az adósok árfolyamrésen és kamatemelésen felüli kereseti követelései érvényesítésének jogát, ezzel alaptörvény ellenesen korlátozza az állampolgár bírósághoz fordulás jogát.


loading...

A fentiekre tekintettel a bírósághoz fordulás jogának oltalmazása érdekében is vállalom deviza alapú lakáshitelek, autóhitelek, személyi kölcsönök ügyében olyan perek megindítását, melyeknek tárgya a kölcsönszerződés alábbi semmisségi okokon alapuló teljes érvénytelensége:

1. Kölcsönszerződésnek a THM feltüntetésének hiányán alapuló teljes érvénytelensége. 
2. Kölcsönszerződésnek a befektetési jogszabályt megkerülő teljes érvénytelensége.


Várom a drkristonugyved@pr.hu címen a THM feltüntetését nem tartalmazó és szkennelve csatolt kölcsönszerződéseket, azokat ingyenesen átnézem és válaszlevélben foglalt feltételek szerint teszek perviteli ajánlatot.

Dr. Kriston István ügyvéd
drkristonugyved@pr.hu

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÖBB SZÁZEZER EMBERT BÜNTETLENÜL ÁT LEHET VERNI?
TÖBB SZÁZEZER EMBERT BÜNTETLENÜL ÁT LEHET VERNI?

Több százezer embert büntetlenül át lehet verni? Ekkora léptékben különösen nagy értékű csalásnak számít ez a büntetőjogi kategória. [good_old_share] Naivan...

TI TUDJÁTOK A VÁLASZT? MERT MI NEM!
TI TUDJÁTOK A VÁLASZT? MERT MI NEM!

Olvasói levél Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! A Kúria június 16.-án kimondta, hogy „A vételi és az eladási (különnemű) árfolyamok alkalmazása,...

Close