BIZONY, LOPOTT VOLT A LOMBARDOS AUTÓ!

BIZONY LOPOTT VOLT A LOMBARDOS AUTÓ!

BIZONY LOPOTT VOLT A LOMBARDOS AUTÓ!

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Nekünk volt igazunk. Az autó a Lombard telephelyén lopott volt. [cn-social-icon]

– csak sajnos egyetlen rendőr sem volt elég tökös, ahhoz legalább meggyőződjön róla.

Helyette engem előállítottak, és a Budaörsi Járásbíróság tárgyalás tartása nélkül figyelmeztetésben részesített rendzavarás miatt.

loading...

Mindez 2014. januárban kezdődött, és szeptemberben már meg is volt az ítélet.

Az eseményről a videó összefoglaló itt érhető el:Pedig a kocsi lopott volt. A Lombard jogtalanul vette el. Erről a Kúria jogerősen döntött 2015. július 7. napján. Részletek a döntésről ITT.

 

Mi már 2014. év elején is tudtuk. Szerintem a rendőrök is tisztában voltak vele, csak akkor más volt a parancs. – Falazni kellett a bűnözőknek. El kellett vinni azt, aki kimondja az igazságot.

Mindenképpen elgondolkodtató, hogy milyen lusták, milyen beszariak, milyen haszonlesők az emberek. A társadalom nagy része. Természetesen tisztelet annak a nagyon kicsi kivételnek, akik cselekednek évek óta, és azoknak, akik azóta kezdenek ébredezni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Vajon hogyan alakult volna annak a jelképes Suzukinak a sorsa, ha akkor 2014-be azon a tüntetésen nem harmincan, hanem harmincezren vagyunk?

loading...

Vajon rendzavarás lett volna-e ha nem egyedül nyitom ki a rendőrautó ajtaját, hanem ezren tesszük meg?

Vajon a patkányok elmenekültek volna-e, ha a túrán nem hatvanan, hanem hatezren látogatjuk meg őket a házaiknál? Részletek ITT.

Az látszik, hogy áldozatok, szabálysértések nélkül itt nem lehet jelentős változást elérni. Hol vannak azok az ellenállók, akik vállalják az eljárásokat, börtönt, kinevetést…

Inkább acsarkodnak, szájhősködnek, marakodnak a különböző ízű gumicsontokon. Ráugranak a Paksízűre, rágják a melegízűt, verekednek bevándorlóízűn… -És azt hiszik, ha jól összevesznek egymással, akkor ők már forradalmárok. Nem, nem forradalmárok. Csak szánalmas majmok a nagy cirkuszban.

És ott vannak még a porondon a sajtó azon megalkuvó képviselői, akik egyes eseményekről kizárólag a politikai megrendelések szerint tudósítanak. Ha a megrendelőknek érdeke, akkor megjelentetik az igazság hangjait, ha ez már kínos, akkor elhallgatják.

Ilyen körülmények között folytatjuk a harcot a maroknyi tántoríthatatlan ellenállóval, újságíróval, jogásszal, szakértővel. De folytatjuk. Ha kevesen is vagyunk a valódi megoldások mellett, akkor is megyünk előre.

Mert igazunk volt. Mert igazunk van. Mert az igazság győzni fog.

2015. július 23. csütörtök – 8 órás útzár! Igazságért, Szabadulásért, Egymásért!

Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SZERZŐDÉS SEMMISSÉGE - NEM HALLGATHATOK TOVÁBB II.
A SZERZŐDÉS SEMMISSÉGE – NEM HALLGATHATOK TOVÁBB II.

Nem hallgathatok tovább II.   Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Köszönöm, hogy az előző - nem hallgathatok tovább – dörgedelmemet közzétették....

DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE!
DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE

DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE [cn-social-icon] Oszd meg ezt a cikket! Vitathatatlan, hogy napjainkra már a károsultak...

Close