TELJES SEMMISSÉG-“DEVIZAHITEL”

Facebook- Így kell csinálni!

Csaló szerződés teljességgel semmis, további követeléseket nem fog tudni pontosan meghatározni a bank, mivel nincs elfogadható elszámolása.

TELJES-SEMMISSÉG-DEVIZAHITEL-CIVILKONTROLL-COM

Ergo, egy fillért sem kell fizetned, ha beszünteted a fizetést. Ja, perköltséget sem, mivel kérhető illetékfeljegyzés, vagyis majd a vesztes fél fizeti a költségeket.
Valamint, perelhetsz jelentős kártérítésért is.

Erzsebet Szalagyi:
Lehet dönteni! Teljes semmisség vagy a Fidesz/Bankszövetség Maffia?

Többre ne számíts az államtól! Az én szerződésemmel számolva:

Kölcsön összege: 3 000 000 HUF devizában nyilvántartva 17 320 CHF 2006-ban!
Befizetve 2.2 Millió HUF.
Jelenlegi tartozásom: 20 000 CHF ami a mai napi árfolyamon számítva: 5 251 400 HUF + 12.99 % kamat.
Az árfolyamrésből számíthatok: kb.: 70 000 Ft jóváírásra.
Ha a bankok nem nyerik meg az állam elleni pereket akkor a kamatokból számíthatok kb: 120 000 Ft. jóváírásra.

A kormány forintra váltja a forintot a napi árfolyamhoz közeli értékben (ami lehetetlen de megcsinálják), én 230 HUF/CHF árfolyamon számítom: 4 600 000 Ft. Hozzávetőlegesen ebből lejön a fenti 190 000 HUF és a nagy bankmentésből adódóan már csak: 4 410 000 Ft.-al fogok tartozni a banknak (tőketartozás) + a kamatok (6.99 % ami a szerződésemben szerepel.
(ez a bankok kontra Magyar Állam perek egy felesleges kör amit a kormány és a bankszövetség időhúzás végett csinál!)

Teljes semmisség esetén a tartozásom 800 000 Ft. lesz + MNB alapkamat ami 2.10 %. De az OTP-nek kell engem beperelnie, ha a pénzét meg akarja kapni!!!

De azt a pert is el fogja bukni! Ugyanis minden egyes fillérbe bele fogok kötni és nem fognak tudni kiszámolni semmit, mivel a mostani peremben sem sikerült nekik kiszámolni a THM-et a kamatokat, a kölcsön összegét, és a havi törlesztőrészlet összegét sem mivel nem elég azt mondaniuk, hogy az én havi törlesztőm 165 CHF mivel a 165 CHF teljesen különböző értéket eredményez reggel 9 órakor, de. 11 órakor, du. 13 órakor vagy éppen du. 15 órakor. Na melyikkel számoljon az adós? NEM MEGHATÁROZOTT! Erzsebet Szalagyi

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM