SEMMISSÉG – TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK

SEMMISSÉG - TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK.

SEMMISSÉG – TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK

[cn-social-icon]

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

 

A Lombard szerződései csaknem minden esetre kiterjedően semmisek. Ugyanis tipikus hiba, hogy a felek nem állapodtak meg kamatban, azt az okirat sem tartalmazza, másfelől az integrált CASCO deviza alapon történő követelése sina csalás.A Lombard ettől függetlenül sorra kéri a járművek forgalomból való kivonását. A Kormányhivatal a semmisség jogi tényét nem kívánja figyelembe venni, szerinte a törzskönyvvel a Lombard jogszerűen rendelkezik, majd a bíróság úgy dönt, ahogyan akar.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Azaz a járműveket ki fogják vonni a forgalomból. A bíróság majd 2-3-4 évek múltán hoz egy ítéletet, hogy a szerződés valóban semmis, és a Lombard fizessen mondjuk vissza a túlfizetést teljesítő ügyfeleknek súlyos százezreket. Csakhogy a forgalomból való kivonás a fogyasztóknak korrigálhatatlan érdeksérelmet okoz. Mire a Lombard elleni perek tömegével befejeződnek, a Lombard nem lesz sehol, egy fizetésképtelenségi eljárásban a fogyasztók esélytelenül követelhetik pénzüket.
Ugyanis nekem szinte az összes Lombard ügyem olyan, hogy az ügyfelem már túlfizetésben vannak.A magyar jogállam így már nevében sem az, hiszen a közigazgatásra vonatkozó jogszabályok is a tudatos érdeksérelem okozására felépítettek. A jogorvoslat csak formai.

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM