SEMMISSÉG – TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK

SEMMISSÉG - TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK.

SEMMISSÉG – TIPIKUS SZERZŐDÉSI HIBÁK

[cn-social-icon]

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

 

A Lombard szerződései csaknem minden esetre kiterjedően semmisek. Ugyanis tipikus hiba, hogy a felek nem állapodtak meg kamatban, azt az okirat sem tartalmazza, másfelől az integrált CASCO deviza alapon történő követelése sina csalás.

loading...A Lombard ettől függetlenül sorra kéri a járművek forgalomból való kivonását. A Kormányhivatal a semmisség jogi tényét nem kívánja figyelembe venni, szerinte a törzskönyvvel a Lombard jogszerűen rendelkezik, majd a bíróság úgy dönt, ahogyan akar.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Azaz a járműveket ki fogják vonni a forgalomból. A bíróság majd 2-3-4 évek múltán hoz egy ítéletet, hogy a szerződés valóban semmis, és a Lombard fizessen mondjuk vissza a túlfizetést teljesítő ügyfeleknek súlyos százezreket. Csakhogy a forgalomból való kivonás a fogyasztóknak korrigálhatatlan érdeksérelmet okoz. Mire a Lombard elleni perek tömegével befejeződnek, a Lombard nem lesz sehol, egy fizetésképtelenségi eljárásban a fogyasztók esélytelenül követelhetik pénzüket.
Ugyanis nekem szinte az összes Lombard ügyem olyan, hogy az ügyfelem már túlfizetésben vannak.A magyar jogállam így már nevében sem az, hiszen a közigazgatásra vonatkozó jogszabályok is a tudatos érdeksérelem okozására felépítettek. A jogorvoslat csak formai.

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON - FELHÍVÁS A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ.
DR. KRISTON – FELHÍVÁS A “DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ

DR. KRISTON - FELHÍVÁS A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ [cn-social-icon] Tisztelt Devizahitelesek!    Kúria elutasította a devizahiteles népszavazási kezdeményezést (is). Feltehetjük bárhogy az...

A HIDEG NEM VÁLOGAT - FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON.
A HIDEG NEM VÁLOGAT – FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON

A HIDEG NEM VÁLOGAT - FIATALKORÚ FAGYOTT HALÁLRA MAGYARORSZÁGON (A kép illusztráció) [cn-social-icon] Tizenhat éves fagyott halálra Magyarországon   Tíz nap...

Close