TEGYÜK TISZTÁBA A DOLGOKAT-MIÉRT GYURCSÁNYNÁL KEZDTÉK A TÜNTETÉST A SEVIZÁSOK?

TEGYÜK TISZTÁBA A DOLGOKAT-MIÉRT GYURCSÁNYNÁL KEZDTÉK A TÜNTETÉST A SEVIZÁSOK?

TEGYÜK TISZTÁBA A DOLGOKAT-MIÉRT GYURCSÁNYNÁL KEZDTÉK A TÜNTETÉST A SEVIZÁSOK?

[good_old_share]


A múlt alkalommal a GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK címmel közöltük a Magyar Idők cikkét.

 

Sokan felháborodtak azon, hogy miért csak a baloldalt (ha egyáltalán létezik ilyen) támadják a devizakárosultak.
Szerintünk nem csak a klasszikus értelemben vett „baloldal”, de a „jobboldal” és 2010-től az összes parlamenti párt, amelyik megszavazta a forintosítást felelős a kialakult helyzetért.

Ráadásul az ellenzéki pártok parlamenti frakciói közül egy sem gondolt arra, hogy egyszer végre a jó ügy érdekében használja a képviselők mentelmi jogát, és a kilakoltatások alkalmával akár testükkel védjék honfitársaik ingatlanjait. Szóval a valóság azt mutatja, hogy „bort isznak és vizet prédikálnak”.

Alább Póka László magyarázza el a kétkedők számára, hogy miért gyurcsánynál kezdték a tüntetést.

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Miért gyurcsánynál kezdünk, és miért a házánál? 2017. November 23-án ismét tüntetnek a SeVizások.

Több szervezet együtt tüntetett gyurcsány házánál 2017. november 23-án 13 órakor.

Néhány gondolat a helyszín okáról:– Nos, az úgy volt, hogy egy megbeszélésen egy asztalhoz ültek a szervező csoportok képviselői.

Ezen a megbeszélésen megerősítésre került, hogy bizony nagy hatása van annak, ha a károsultak a bankárok, politikusok házai előtt tüntetnek.

Póka László ez miatt van több mint kilenc hónapja kitiltva Budapestről, és ez miatt folyik több büntető eljárás a Sárgapólósok ellen.

Ebből az következett, hogy a megbeszélés eredeti célját alátámasztandó a cselekvést is kezdjük házak előtti tüntetéssel.

Kétségtelen, hogy a SeVizás felfutás idején gyurcsánynál volt a gyeplő, és kormánya volt a haszonélvezője a gazdaság mások vérén való pörgetésének.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezzel szemben áll, hogy most ellenzékiként a hozzá csatlakozó pártokkal SeVizás megmentés hangoztatásával remél szavazatokat.
Közben a társadalmi problémák között meg sem említették a szombati kampányrendezvényükön a SeVizás helyzetet.

A megoldást pedig a hozzá simulókkal együtt szinte kivétel nélkül szociális alapon, az adófizetők pénzéből képzeli el.

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Tel:0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM